連登燈出第三代啦~BenQ Screen Bar Halo

909 回覆
27 Like 90 Dislike
有冇人會想放plus
灰機
me too
個盒都幾撚大
睇d大陸佬話3代唔係台製,造工差左
想問係咪差好多
但其實係咪有新買新先最正路
大部份都要訂呀
上面有巴打出左有圖

用緊上代non-plus 同無線remote
上代定今代, 除左氛圍燈, 主打功能分別不大
上代維持番對最初既睇法, 覺得買non-plus 好過 (除非你貪有粒野係枱可以曬命+條線唔影響你設備走線)

上代plus版個感光sensor 係remote 度會探測得準d (non-plus 係燈頂), 直接擰光暗都比較順手 (non-plus 禁制由光至暗/暗至光)
但你間房有幾可會唔同光暗要較黎較去, 同埋當成枱都無線野, 擺舊有線remote係度真係麻撚煩
多謝分享
可以考慮買non plus
BTW non plus =1代?,定都係2代
plus/non-plus 我覺得係同一代黎, 除左sensor 同制拆左出黎, 支燈既spec 係一樣

如果用黎當枱燈睇書, 有位擺, 最實用都係用番傳統既護目燈, 照射範圍大d
好多護目燈都有filter 唔太反光 (除非較到好強光, 或者直射個mon)
不過要慳位, 又要好睇, 比得起個價, benq 支燈係幾好
哇你中伏喎
法x唔係返咗貨咩?
有冇人放SCREENBAR PLUS/NON PLUS?
https://t.me/towns_pp
plus 同non plus d 燈都係一樣?
曲mon 係咪買halo 好?
有halo 貨未開有人要嗎
我會成日用個remote
做嘢時較白啲 打機睇片臨瞓較黃啲
halo同plus+自己買氣氛燈有無好大分別
係咪當台燈用? 用果時係咪熄左房燈會好d?
邊度仲有貨
我用左曲Moon個配件
成組燈會向前移左 令到個重心都向前左
變相盞燈會向前傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞