{轉貼網上精彩測試}WannaCry 一出,防毒見真章

268 回覆
27 Like 1 Dislike
成龍野竟然冇事
有無人夾Bitdefender Internet Security 2017
我買3Devices / 1year
$100@1
未update梗係會易中啲

當見到全球漫延先識擋既咪垃圾囉
因為分分鐘中左招先識擋
Mcafee
想問下是咪唔開機就唔會中?
有無人iobit防毒效果如何?
用緊avast免費板

是但啦
反正我呢幾日照常用
A片照DOWN都冇事
唔明點解D人咁驚

me too
之前個BROWSER綁架POST仲有人用大陸野

世上最恐怖既係zero-day attack
連個database都冇資料, 要點樣防範先至係防毒既望要功用

分別防毒好就唔好 就係在於佢會點應對未知既威脅
個毒揚曬,到到都有資料都防唔到既仲防咩春毒

你叫個妹下妹下坐係到對表都知中左毒啦
用緊avast 轉bitedefender先
前幾日先買左卡巴
諗起都好彩
跟住尋日上埋WIN10
但發覺LUCKYSTARTING要自己手動搞
Bitdefender點樣用迅雷?

次次想dl都強制block, 唔識整

因為迅雷真係偷緊你d資料囉
唔諗下佢為咩block,而諗點幫個賊解block,俾咩防毒你都死,用360啦,又唔洗錢又唔會阻住你

唔諗下佢為咩block,而諗點幫個賊解block,俾咩防毒你都死,用360啦,又唔洗錢又唔會阻住你

有時用防毒都要睇人
唔係個個USER都有能力分咩時候係EXCEPTIONAL CASE
迅雷 原來仲有人敢用
有無人夾Bitdefender Internet Security 2017
$100@1

Total security 揀10 device好似都係480/year左右咋喎
留名

依家係對比緊各防毒軟體喺主動式防禦上嘅實力

如果有一日全球畀呢堆勒索軟件突擊,而你又未update得切windows (假設你閂鳩咗個winupdate),咁一款有料嘅防毒軟件就好撚重要。
bitdefender真心勁爆
$100@1

Total security 揀10 device好似都係480/year左右咋喎

聽人講family版,再轉埋用歐羅畀,仲抵

有時用防毒都要睇人
唔係個個USER都有能力分咩時候係EXCEPTIONAL CASE
迅雷 原來仲有人敢用

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞