立法會, 廢票定唔投?

448 回覆
134 Like 754 Dislike
如果佢開票換票都做得出,咁直接幫你投埋亦都得
我覺得政府做效果扮有認受性係廢票同唔投都會遇到嘅事

請一班支那人過嚟逼爆票站有幾難?
時勢唔同呀嘛

你試下08年舉雪山獅子旗
我唔明點解廢票都係俾認受性佢

始終認受性係一個好無形嘅野,唔係有個程式計出嚟話投票率高就代表有認受性。

其實選前文宣更加重要,如果宣傳到大家都知道投廢票嘅原因係因為不認同而家呢個選舉制度,咁呢個行動並唔會賦予佢認受性
痴線,仲攬住個垃圾制度
唔撚想再投呀

唔投唔係放棄,而係比班仲諗住喺呢個政權底下重建制度嘅傻閪更堅決嘅表態

投你老母
制你老母個度
廢票要逐張show出來
仲迷戀廢票有幾多個屌字, 白票數字有幾震撼d傻仔
睇下而家政府同你搬龍門直頭當食生菜
佢一句唔公佈你已經收左皮

https://lih.kg/2435993
眾新聞:政府突然不公布預約打疫苗數字
寫粗口才能突顯市民的憤怒
你定啦
到時得返啲國屍蟲泰熱狗入閘
啱唔啱你心水
我本來諗法係 投白票
到時有過百萬白票出現
全世界報導 醜下支那

不過睇完上面各位的睇法

我都覺得罷投比較好
個個都話取消選民登記
取消左佢搵d大灣區人補番個投票率
會唔會廢票白票先係岩
你覺得無取消, 就唔會有d大灣區人一車車咁落黎投票?
今日係2021年3月5日,在此預告往後立法會選舉一定會有黃豬繼續投票
https://lih.kg/2434163
一定唔會取消選民登記,咁會令選民人數少咗,變相投票率高咗。

最好係廢票數仲多過有效票,咁嘅結果最震撼。
你定喇
2019年我已經唔覺得制度內改革係有用
邊個入去選都唔會令到我去投

成班當初實牙實齒講到一定有做到35+一定選到個黃特首班人死撚咗去邊
當日大把人講會DQ會釋法
叫大家專注制度外抗爭

班深潛撚當日就將呢班人屈做鬼/5毛/打手/PR公司
而家咪大家一齊受囉
好需要有個共識之後齊齊做先有效果
到時一半廢一半唔投效果都爭D
晒時間
push
投票好似等於認同佢地個套垃圾遊戲 等於我地係傻西好易呃
相反今次一齊唔投 個個投票站都影住冇人去
比外國勢力睇下市民已經對政府冇哂信任
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞