台灣讀u你問我答

807 回覆
11 Like 68 Dislike
真心連一線私立都入唔到真係冇謂過嚟,香港求其degree 再過嚟洗研究所仲好啦
邊啲先叫做一線私立?
我讀緊東海想轉校
wiki
香港 172.9cm
台灣 173cm
掃教堂就有份
點解嘅
學校明明好有錢,但係就無咩資源擺係學生到。宿舍又殘又舊,我嗰個宿舍部飲水機壞咗三個月都無人來整 然後學校職員嘅態度閪到一個點。再加上校園太大...返學好似玩緊叢林歷險記咁樣
中哂 真係好撚多呢類人
睇返本身科系啦,淡江輔仁中原都勉強可以算係嘅,不過中原係中壢唔考慮啦
東吳,淡江,輔仁揀的話自己首選淡江,感覺上經費最多,校園又大設備又新,最緊要多靚女
次選輔仁,本身有醫學院好多醫療相關科可以讀,傳播系好似都幾出名,仲有體育可以讀,不過相對校園比較細,不過正妹多到可以同政大爭奪最多靚女嘅大學,淨係上堂可以日日見到靚女都抵屌啦
即係你既樣子好打有限
有行行下街比人問可唔可以做frd咁囉算唔算的
拍拖就無
你問出街比人問嗰陣對方知定平時啲同學知
我啲國語普通對答一兩句應該聽唔出係外地人
出街比人問親對方嗰樣都唔掂都比我拒絕了
同學就未見到我之前已經全部都知,因為我今年遲開學
嘩三個月真係好誇張
職員就應該度度都閪㗎啦反而想知邊度唔閪
你諗住轉邊間?轉去同自己讀緊嘅相關學科定其他?
台大?!
因為冇錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞