白兵依條撚樣幾時先收皮?

268 回覆
572 Like 146 Dislike
真係俾佢串到駁唔到
冇計 世界上一定蠢人佔大比數
都係果句 相由心生
即刻UNSUB左
咁依家泛民7左淆底有咩出奇?
你老母熱狗雙重標準琴
得啦得啦
熱狗底即時出哂黎番去搵你班熱狗圍爐啦
垃圾白兵 國安法都唔理佢
點解仲有人follow佢㗎
販民賣港廿鳩幾年鐵證如山
依家做棄卒被回收有咩值得可憐
又黎啦又黎啦 黃絲精神病又玩標籤FF假想敵啦
恆大仔學人做時事評論 你expect 佢有咩質素可言
飛撚左去英國賣英國樓
你老母熱狗建制b隊現哂形
死番去搵你班熱狗圍爐啦
多謝熱狗
呢個時勢仲笑鳩自己人真係唔知講咩好
熱狗冚家剷係人都知
你屌鳩佢地我非常支持架
但對我冇任何殺傷力啵
連登本身都五毛多到過街老鼠咁啦
所以都無咩所謂,大家都喺呢度曬緊時間
你覺得我無留意開佢就會留到言講上面堆野

成日都聽佢直播架啦 有次又話如果拜登做左

佢兩個會有生命危險 真係笑死我 幾時着草先

彭斯賣侵 無啦啦又話佢都戀童

又出post 話羥氯喹被主流媒體承認 我搵極都搵唔到邊個主流媒體講

基本上所有主流媒體同醫學期刊都一面倒否決隻藥

更加俾人話drug test 話有好多 flaws

俾埋link 你睇 https://www.thestandnews.com/society/%E7%BE%A5%E6%B0%AF%E5%96%B9-hydroxychloroquine-hcq-%E7%9A%84%E9%99%B0%E8%AC%80%E8%AB%96/

不過驚你話立場信唔過
講事實啫19年大家d連署乜乜柒柒做哂啦
使唔使幫你補多句:未做過又點知唔得呢?
我地唔係討論緊是否無建樹同淨係識屌票咩?
叫你睇專題片又spin去陰謀論乜鳩藥關我咩事

巴打,你其實係咪得閒得濟要搵人嘈搞?
你去搵番你堆熱狗fd啦,佢地d page好多人圍爐
似乎佢先係顛覆國家喎
水人習武
拿講真 你叫得我巴打我都想尊重番巴打你
不過唔好再屈我熱狗 好撚侮辱細佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞