白兵依條撚樣幾時先收皮?

268 回覆
572 Like 146 Dislike
啱架,所以侵侵都係奶共,因為話我地香港示威者係暴徒,又話習大大係好朋友又話蝗國防疫好
白兵一出道大把連登仔吹捧, 仲要為左佢搞左幾十場罵戰
白閪兵得番班柒頭閪睇
而家已經進化到思想犯罪
未做都已經犯罪
但係都有人唔怕死犯罪認罪
佢仲喺度打咀炮
不如話淆底唔做
對政府小罵大幫忙唔算
佢個樣做乜撚嘢小兒麻痹
所以你冇解釋到佢成個初選點賣港法喎
等於李大導話佢揸架車去顛覆國家
你就話佢揸架車去賣港
對於喺槍頭下認命嘅人,我哋應該尊重
如果唔係,係咪你代佢哋去送死?

當然有人會選擇寧死不屈
我哋要特別向呢種人致敬!
但同時都唔可以要求每一個人都達到呢個標準
收皮啦白兵
班泛民覺醒咗未
佢係邊到彈出嚟
咁佢依家想點先?
其實佢只係講 fact,只係班玻璃心接受唔到飯民從來只係演員。
好撚好笑呀 哈哈哈
變左d咩? 同泛民冇所作為有咩分別 泛民都要入去坐
姐係佢的作用就係負責恥笑 成件事有咩幫助?
恥笑救港好波
你翻完又點?
整體嚟講佢就係爭取民主嘅人
會唔會因為你出世做過錯嘅嘅嘢就可以人格謀殺你成個人?
點解唔笑得?

唔係因為賣港而俾人拉,就唔笑得?

你個邏輯去撚左邊

成日掛住spin去單一事件

我單純係見到個仆街,俾黑社會恰鳩佢,所以我真心笑左出聲

咁係好笑呀嘛
呢種仆街淨係識落井下石
見大圍鍾意聽咩就講咩呃like
有邊個政客唔係演員? 係柒在佢哋信黃屍, 信連登仔, 想r佢哋啲票
間唔中都有睇下佢星期五直抽,個時主要想聽美國大選新聞,但而差不多每次個條頭盔仔及白兵都屌35+又屌泛民點樣又屌細良及Bob叔
⋯為乜⋯要搞分化!
唔明點解要將泛民賣港嘅討論局限喺初選喎
有咩意思?可以支持到你邊個論點?

大家都知泛民因為初選被捕唔合理啦
無咩好討論架喎

再者 港共係唔會因為任何人賣港而拉人架喎
所以初選當然無賣港啦
搞清楚上面呢個邏輯未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞