白兵依條撚樣幾時先收皮?

268 回覆
572 Like 146 Dislike
我淨係見到呢兩年好多泛民都有出錢出力甚至出血啫。但無計啦,曾經講野唔啱聽就記一世架嘛

其實我唔係話你唔啱喎,侵侵同泛民都係奶共賣港嘛

#最鐘意自傷矛盾就係熱狗白兵呢類廢柴
班死熱狗成日J射撚滿有條暴動罪係身 好勇武抗共
但當呢47人而家打緊嘅係比暴動罪更嚴重嘅顛覆國家罪時 成班又冷嘲熱諷
Don’t make stupid people famous.
啱呀,習近平病死左,有咩好笑?

點解要翻習近平生前既舊帳?

你無解釋到習近平病死點奴役中國?

勁呀,可以spin到習近平死左都唔可以恥笑
知唔知而家泛民最難睇係乜?
唔係堅持初選無犯法呢點
我係認同初選係無犯法架喎

佢地用過往支持港共嘅投票紀錄去打
咁即係佢都認同初選犯法?
定係佢同中共港共求情 求放過?
毓民每一代愛徒都係咁高質素, 承傳師傅狙擊泛民意志
佢自己都冇再狙啦
毓民同熱狗割左席好耐啦成日開live都屌鄭松泰同熱狗班講
佢好似無一句講錯
大灣豪
去台灣之後收晒火, 又話自己係香港唯一一個最夠薑批評中共嘅網台, 因為有咩事都係拉台長, 佢就安然無恙
佢地呢班人仲想主導連登語語權
就算係都共產黨先啦下話
一單還一單
佢講黎智英點一件事
呢啲時候blame the victim 落井下石就係仆街
重要咁樣俾佢屈晒樓上啲人係毛
咁佢又真係醒水嘅
上年黨安法仲未立 只係吹風姐
佢就嗱嗱臨拆咗張光復香港poster
佢地咪暗共黎維穩分化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞