白兵依條撚樣幾時先收皮?

268 回覆
572 Like 146 Dislike
因此要坐嘅唔係佢
販民係受害者,但得罪講句造成今日局面同販民咁多年愚弄群眾不無關係,所以我唔會落井下石,但亦唔會咁就當佢哋係咩抗爭英雄
上面講過嘅名起碼有一個收咗共產黨錢
監又唔係你坐,烈士又唔係你做,說話緊係可以講得好大義懍然啦
放心,如果真係天滅中共佢哋有份中
唔好理依班人啦,班友得嗰幾丁友
無人當佢哋係抗爭英雄 成個重點係在於班熱狗呢個時候仲係到抽笑 恥笑 你自己都講你唔會落井下石
但偏偏果班撚樣就係到做呢樣野
有㗎,第二個post最多正皮嗰cm係話唔好分本土同販民,全部都係英雄嚟㗎。心諗由14年本土掘起經歷到今日概本唔會講得出呢句。
冇人可以持抗爭英雄自居。暴政之下和勇都不會改變現實,只可以各盡所能。互相攻擊是無補於事,落井下石就更加仆街。
仲有
無free lunch,想知自己入我patreon睇
如果唔係呢個時候,飛機師被人踢爆支那有物業,呢到實屌到飛起
今時今日仲恥笑黨安法受害者就知係咩人啦 依班24小時得個嘴勇武嘅撚樣
各盡所能
例如捉鬼?
鳩噏負皮有用咩?
1830 楊岳橋呈上 AY 、 JT 及 KK 三人立法會投票紀錄,以佐證公民黨「從未做過違反一國兩制嘅事」

認埋自己真係販民都咁多傻鳩撐
咁你負皮我又有用咩?
同埋邊度有鳩噏捉鬼係真有其事
到依加仲屌泛民根本係黑心
要批評人時諗下如果自己要坐係未仲咁心涼
獨裁極權睇唔到,走去笑班無權無勢嘅受害者
泛民以前抵屌,因為佢地有議席,理應受市民監察,而家完全唔係嗰回事
有咩問題?佢講事實咋喎
勸你互相攻擊是無補於事係負皮?
冇人知咩?
比人叫左大灣豪幾耐
手足上到庭都係講自己路過比人拉
無參與示威
其實大家都明
唔通屌鳩佢咩
坐個個又唔係你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞