白兵依條撚樣幾時先收皮?

268 回覆
572 Like 146 Dislike
仲有人信呢條仆街 簡直是笑話 真係要驗下個腦
600+跟機 好撚可悲
又話我無睇佢片同直播點討論?而家自證俾你睇

片我就無咩問題 無意見嘅

不過最好笑係白兵喺直播問自己個朵真係咁臭

唔係覺得自己成日屌鳩人 個朵仲會香
無呀
就係無啦啦有人
勸我唔好互相攻擊啫
令我感到好愕然
咁你肯答我關於捉鬼的問題未
我只係見你篇野用字咁靚想請教下你咋
咁佢有時柒得勁我都幫唔落
但佢恥笑販民嘅心理我可以理解
勸你唔好互相攻擊係因為你屌被集體扣捕者
咪同鄭立個啲一樣
班人覺得泛民之前出賣過同路人 而家死十次都唔夠
我都知泛民係衰 但係日屌夜屌只係同幫手帶風向係無分別

搵出方法先係重點

以前嘅我都會好似佢咁屌天屌地 但係我而家覺得屌係一啲意義都無

就好似佢成屌王伯羽收沈旭輝錢 我反而想問佢唔收沈旭輝錢 可以收俾邊個嘅錢? 他日如果誠哥話肯俾錢搞革命 係咪因為佢親家係陳佐洱 所以唔收得?
邊度屌?
肯答我問題未?
2017年9月1日,王百羽參加並獲選第十三屆港區全國人大代表選舉團成員。
巴打係咪用錯人舉錯例子
"得罪講句...." 係咪屌?
你要明白一個人梅到地底個陣係咩都要做
個時選舉後 佢都話左無成本先做

請教都唔得?
得喇 唔洗討論喇
我成日睇
泛民
睇下佢d fans reply 中能哂毒 好好笑
去到入黑獄仲要抽人水?
其實白兵做過啲乜係有貢獻?
做過啲乜係倒米?
白兵又唔係泛民同路人 唔笑得? 抗爭一定要同泛民同一條路?
美國傳心師
結果同佢最睇唔起嘅連登仔一樣瘋狂吹奏侵侵
鳩噏一大堆野出嚟瘋狂清蒜 但清蒜對像係人哋共和黨嘅人
又投共 又孌童 又鳩噏一堆唔知係真定假嘅規則叫人撐侵
弱智到極點
都未計佢由一開始吹到侵大勝到最後輸鳩埋
嗰時佢唔知有deep state?
Deep state 一定要係美國民主黨? 點解唔可以共和黨都唔滿意侵先做票做瓜佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞