有無人玩Valheim(2)

765 回覆
15 Like 4 Dislike
有冇得傳送save point 同save point?
次次死左都要行好遠
咁你要係死既附近整床或者傳送門來回
幾時先有大更新呀屌
係咪已經冇人玩
傳送門點先整到
主要材料都係焰靈之核
係黑暗林山度會有好多洞穴,入去會有焰靈之核,記得執
我剛剛打完隻鹿boss,唔識行去黑暗山林
黑暗林山係附近架咋,唔使急行去,因為有啲怪好硬,暫時你啲武器應該未夠打住,去住河邊執燧石打下肉,升吓防具同武器,加足夠既食物再出發
有方法唔使砌既,開server可以用google cloud platform嚟開,頭3個月免費,十分鐘搞掂
唔係掛,虛擬機都hack
應該冇事既,我覺得好少人咁得閒,仲要喺呢隻game上,機會好細
依度有無人玩mod? 我同fd 本身已經打晒5王,down 咗好多mod 令隻game 豐富咗,特別係odinplus 同odin flight 依兩個mod. 感覺上依隻game 係skyrim 同minecraft 嘅合體。
最近有個怪bug
挖銀會有假信號,挖到落底都仲閃,但重開冇左
我捉左3隻troll之後,暫時係黑森林未見過troll,係咪唔殺佢地就唔識重生?
https://vikingserverhosting.com/

剛見到, 要比錢的 server

當多個選擇

最新進度打完三王
係沼澤地城度死左條屍bug 左入地底執唔返

Rap
中bug冇得救
比個fd搞到唔見左個地圖檔⋯仲有冇得救
用command係單機ser整返D裝繼續囉
幾時有更新
依家變左mc,除左起野冇野好搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞