Slam Dunk 男兒當入樽 (38) 流川件衫好柒

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
如果台服跟排位有ban有得玩好玩啦
可能台服唔跟排位bp呢 唔駛咁灰
咪話玩埋呢季唔玩
我覺得大家要清晰一樣野 隻game唔似lol咁可以冇background去support去作野,流川勁係一樣事實,你冇可能將佢同植草既實力拉近,由頭到尾隻game要整做競技向就係唔合理,因為角色本身實力就係唔平衡,安田冇可能打嬴仙道,最強既角永遠都係流仙牧,唔似lol可以作20隻唔同技能既T0角,唯一既出路就係全國大賽 澤北 諸星 深重 河田 南烈 土屋,當T0-T1角去到有10個咁上下 你就有資格講競技,但大家都知冇可能。 課長有冇得玩就係另一個問題,其實好多問題既源頭就係冇版權,重複角色令人冇新鮮感,少角色令官方要愈賣愈貴。當bp出左 課長冇新角玩,普通人想玩既角色又少左,普通人都可能有流川or 進仙,角色池淺左 悶左,大家更加冇興趣去課新角返黎冇得玩 不停惡性循環 沒完沒了 直至執笠
集流屌打係正常,你唔會話2K 入面lbj數值99 之後屌打85 係唔合理,係冇得say既情況之下出bp 更加死
其實都係入波機制太鳩
D人已經快 又得個半場 逼住個個頂投
進神又係一干就變垃圾
2分頂投勁3分頂投太多
2分頂投勁3分頂投太多 絕對唔係
陸服有段時間係宮益 進三頂投超屈機 係好多人棄game 台服個版本係nerf左先出 先有依個錯覺
簡單d講 你就係想拎隻屈機角屌打人姐 隻隻屈機角都有大nerf 流川又唔比大nerf 咁其他角點玩
角色個類既問題係個別問題啦 玩法我直程覺得已經算好 reb block 既feel真係冇得頂,佢個模組係整唔到好玩既全場,除非你將角色整細,但整細就唔match佢想整到角色個樣cute
進三仲係好撚顛
扑唔到入硬
係嚴干先阻到
關咩事我連集流都冇喎ching 都話集流屈係match原作 你get唔get到我開頭講既野
有個方法可以解決,就係角色跟強度set 星

一隊搞限星,咁樣就可以令閒角有用,角色強度不同合理化
好似bar code football 咁,每次盃賽都唔同條件
咁樣先逼到人練唔同角
新出奪寶角隻隻都50k up點/鑽,唯一解決辦法一係點買嘅野降價吸引無課小課去課金,一係送多d鑽同埋改週限購for無課,如果唔係無課小課養隻奪寶角追唔上出角速度
其實排位可以ban角真係好on9 我唔覺得揀集流嗰一邊就一定贏硬囉

搞到課咗隻角返黎之後無得用真係on99
代入番集花 集仙 集猴玩家黎睇一樣 課左隻角 點知都唔夠無課都有既集流玩 咁課金黎做咩 宮益果陣都係又平又勁 搞到班大課長好嬲 先一陣ko左佢頂投同埋廢埋隻角田
咁都係建基於佢肯賺少d,當然我唔敢話佢改變方針會一定賺少左,但會作出改變既時候即係唔對路,好地地有得賺點會唔賺,佢近排活動都愈黎愈佛心,近睇係好事,長睇唔未必,一個大仆街無啦啦做好事 大家心裹有數
少左太多人玩先迫住做好心留住剩番既玩家 太多趕客野準備出 好似8級潛 應援
但至少課長課後面啲集訓角係有睇過技能 知道大概會到T幾 甚至中小課玩家會睇對唔對抗到流川先揀黎玩

都係嗰句 唔係有流川果邊就一定贏,癲瘋賽ban 比賽ban都算 排位都ban點都講唔通
明眼人都知冇未來,仲要準備食多幾舊屎,今季完就退休算 唔等流川啦
雖然我講左咁多野,但s1到依家應該剩係課左600-700蚊,可能我唔夠愛隻game , pad回鍋左6個月,平均1個月掉300,計下都1800
潛能反利冇黃潛直接送咁on9
好野
第四層56抽完左!!!
第五層129中
應該唔洗貨金了

btw見上面講咁多棄唔棄game
玩埋呢季先棄心類
見到覺得得啖笑

要棄而家棄吧啦 洗唔洗等完季 無謂哂時間啦係咪先
平心而論 你話完季先棄 問自己係咪真係唔想玩先
唔係引戰
而我係唔明你地心態係點
我都貨左應該有1000樓上 但唔會再貨 但我都想繼續玩 直到冇人玩呱
好頭好尾有咩問題,係憎隻game就神早棄撚左啦,擺明大家都係心鳩淡,完季咪當收個靚尾
我諗你完季唔會一刀切del game
最多係唔進季賽咁解
得閒玩返一兩場OK既
長時間俾人強姦都未發癲應該係痴線佬先得
至於話出BAN PICK
我覺得出得都算做左些少平衡
場場BAN流川 無課既唔洗俾對面屈
又可以逼課長課多2隻等人地BAN唔哂
應該好多人又要笑人地課黎做乜但係又唔想俾佢屈

手機GAME黎講可以出到隻競技類又唔係去到要鬥燒錢既遊戲先有得打既算係咁
逼你個人有技術又要睇團隊合作性再睇系統賭運要你輸贏算特別
只係錯在算唔到D人好易玻璃心 一場波四分鐘唔洗一分鐘輸幾球就開始暴走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞