Slam Dunk 男兒當入樽 (38) 流川件衫好柒

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
明星鳩射神仲生存到既原因就係有班人玩極都仲可以放生佢
mvp三井守唔住就話唔出奇
台版神真係除非系統作怪
俾到干擾一場都入唔到5球啦正常
明星場堆人根本連D角有咩技, 有咩特色, 點對應都唔知
所以3分鳩射果D都會比佢地間中贏到
明星撞過幾件有衫既集流雙排
心諗一定廢到仆街乜天賦都冇
傳奇集流都未必用得好可況明星
通常都係鳩射
唔識幫隊友補位
甩晒位果D

技術唔好都無咩野
意識差就爭好遠
隻game 其實好靠3個人不斷幫手補位
呢隻仆街GAME
最衰就係你愈嬴得多就愈易配D 濕9 比你
之後唔補位個隻叫你人盯人
仲有系統要你輸場, 空位三中上籃都係咁Miss, 對面扞都入........
好多game 都係咁 好似fifa
又係逼到普通人50%

揸既等你覺得自己唔差,課少少就可以level up
正常勁既又等你唔憤氣,繼續打

真係好勁既就係因為突破到制裁
琴日有場隊友集流第一球空位中投炒
之後copy左清田照射又空位炒
好彩之後冇再發生
試過比高砂pick到守唔到隻3分,籃底果個食花生3條線+人盯人
遇左隻集流
人地一揀安田就鬧人弱智
但人全服第8
最後隻弱智集流on99玻璃心

你望返安田個分先,其實5000幾分就上到
但佢用得唔差
同埋我覺得
一選角就屌人好有問題
比我都唔想同你打啦
調返轉 其實見到安田同隊都唔會想打
呢個真 之前打顛峰隊友1 show隻荒木
另一條友已經話: 吓 你不如唔好玩啦
佢回返佢荒木好差咩 最後佢用武藤正
最後都唔記得贏定輸

隻驚已經好少人玩 仲屌人真係更加趕客
咁未開始屌人係唔啱嘅
但用得安田都預左隊友覺得你係黎troll,始終隻角上限唔高,下限就...
可以等佢真係troll 先屌既
痴撚線輸咗足足6場晉級賽,已經唔係配濕鳩咁簡單而係弱智低能,唔到最後一秒唔揀英,本來個陣好地地又臨時換英,再加上場場又必定俾系統制裁兩球空位唔入但人地嚴干就係咁入,真係痴撚線
荒木同安田差招假投真傳已經差好遠喎
不過講真d人唔識睇陣pick角畀著你都無心玩
例如流川對面多數係牧+光櫻,p3仲pick隻無得分能力角色唔係鳩玩就係個腦生屎
雙排輕鬆明4上明2
上傳奇?
招9拋波 無咩用

通常都三條友捕住你

總有一個block到
你勁咪比你carry d 唔識玩

個機制幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞