Slam Dunk 男兒當入樽 (38) 流川件衫好柒

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
但我係server1 唔會上到灌高
咁又係不過出先算啦,赤木講左咁耐都比福田打尖
同埋依加呢堆角都進階/集訓完之後又要諗點擴層,真係返兜出長櫻出進階都唔出奇
赤木好似話整得太勁 要再整過
進階長櫻不如進階板凳四天王先
仲有林志成
我係ser4,暫時望到要66星
係咪出埋d戇鳩招比井上ban左咋
feel到堆後備就算進階都係hea,後備冇理由整得勁過堆正選
(on9宮益例外
陸服唔係赤木比人打尖
係跟本佢每隔一排就會出平民進階
猴翻牌 神貴進 出窮進留下人好正常
係台服為左追角先狂出角
集訓赤木本身預新年出 係有意外 出唔到 先搵集訓清田頂上
依家太多勁角 果班配角寧願佢整得勁 最起碼係有出場機會 出到武藤咁仲差 無人買無人用
我反而想要進階植草......
果時佢係話赤木預計年頭出
不過8級潛同集仙果期玩家流失好多
赤木本身定位係t0角
佢想新年送翻牌角留人
但又唔想送赤木
所以就出清田先
不過台服應該8級潛都就快來
而家要儲定一堆籃潛升套力板上7級
陸服打底冇7級加應援基本完全兩個世界
台服出8級潛我諗大把人棄
其實真係唔會夠追
尤其打底嘅力板
課長都唔會陪你癲咁無底深淵咁課同一套潛
佢最賤係會稀釋你原來套300得返200左右
打外線都仲話冇咁穩
但板真係可以完全冇
到時谷一套力板 跳板就唔升算
真係要出就用右邊板力 上面跳中咁混
台服大課長本身都唔多 佢8級潛能又加得咁少 唔打比賽既話 可以話無影響
唔打比賽 覺得升一套彈潛/力潛就夠 打到殿堂 都睇唔出力潛既威力
力潛係睇陣出 係打頂頭兩分陣最好出
同埋要有好高籃板預判能力先有價值
因為你太慢判板跟本已經冇時間比你推
人地可能已經卡死左
唔係睇潛入面啲數字架
呢隻game係階級咁升
你到左果個數
果方面能力會有一段性飛躍
而家佢地果邊好似話
如果平均升總值360
大約等如以前300潛
如果拎住套300潛去8級潛版本
假設對面係頂8級板
你會同佢差左兩階板
果兩階折衷方法只可以用大潛去補
籃下假動作射籃 飛人入樽變普通技
階級升 我就唔知 如果真係差距大到技術彌補唔到 咁比佢贏啦 5升8要15萬藍潛 成十幾萬鑽 寧願玩2隻奪寶角好過
升7就夠 7同8其實差一階
反而可以靠技術搶
當然果個應援唔可以太爛
正路個海風球場會88888銀幣出到
呢個場專係比0課用來玩果個應援系統
我都留左50000銀幣唔敢用住
有冇巴打教下佢個客服冇人理
Fb message
你買乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞