Slam Dunk 男兒當入樽 (38) 流川件衫好柒

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
真, 我唔係諗住抽藤真都有著數
我見第二輪有15張集訓卡先抽呢個活動
當自己好撚非保底先中
都係3840 鑽換到15張番黎
呢度都慳左around 2000鑽

而家有幾廿張藤真卡係度唔知做咩
抄好撚易 我用free角 打幾場就得,但block打極都解唔到
無扑潛嘅藤真番bench做住教練唔好troll翔陽
唔係解助攻咩
有扑潛都扑唔到
如果台服下季都跟會唔會有流川苦主嘈
https://youtu.be/Zc2-nTrceRw
停止課金
升多隻仙道咪得囉
預撚左升好都係打普通,邊有人會唔ban流川
仙道要點升,你估個個係你咩一出就100%
競技game有ban pick好正常
以後玩到明星,用綠卡算
點同,其他game角色pool咁大, 依到永遠都係流仙,你試下first ban 福田,睇下隊友會唔會屌柒你
完埋呢季決定棄game 今季真係比之前嚴重,玻璃心玩家更容易遇到,本身中上實力嘅又走咗唔小,傳奇或以上嘅水平可以爭好遠又成日爆ping,打機打到成日燥真係早走早著
有啲後悔練左流
same, 之前仲打算課少少練埋滕,都係收手算
捉蟲
就算之後出隻再勁d嘅想解凍集流,都冇人會課,因為課完都係比人ban
enjoy 過就算,本身諗住全石,都破咗戒
睇黎今季努力R個殿堂
之後全王牌V收工
真,都on99 點解要整bp 加快隻game收皮
一齊啦ching 都未試過玩隻game玩到咁頹,都唔知係咪我問題,以前跑online玩到好撚厭 最多唔玩,但唔會想del,一排又會想玩返,slamdunk 我棄既話直程想del,可能隻game太多 on9 ,真係好影響遊戲體驗
好心D傳奇唔好拉埋D王牌上黎打啦
又唔係勁到可以carry
幾場都撞到呢D
連撞兩場
選隻安田仔送你地落去
啱啱打左場重要假順PING
明明LAG到仆街都係SHOW 3x ping
隻game養人貴,ban pick拉近小/重課距離但對課長就唔公平,同埋競技game要重課已經脫離左競技成分
本身諗住大nerf集流黎平衡 點知比班人洗版式咁屌 集流細nerf之後又繼續屌打集花 集仙 集猴 出bp 好合理
玩其他驚真係無咁燥,我諗主因係呢隻驚太講意識,啲無腦操作真係想嘔,二嚟有一樣嘢做唔到就會俾人追住嚟打(eg扑集花空接),三嚟每場時間短,俾人拉開少少就收皮

最後三個禮拜換隻集流開心匹配算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞