Brad Pitt算唔算由頭型到尾

336 回覆
486 Like 10 Dislike
最緊要咁多年身材都冇大走樣
雖則大明星有營養師trainer跟 一有project好快就修到身 好似leo咁 一放假就肥到豬咁 幾靚仔都會打折扣
但brad 真係戲裏戲外都係 fit 個下勁
Keanu Reeves 同 Mathew McCaughney型啲,Pratt Pitt果種型係串咀feel
我同D Friends會讀佢英文名,唔會讀佢中文
為左班On9仔怕佢地唔識英文 突登Google個中文
點知班On9仔見識低突顯左出黎
然後現實結咗婚
邊套
我覺得佢腮骨大左D 修番D 就靚仔好多

另外若果佢冇oscar 可惜
我覺得Christian Bale同jake gyllenhaal冇oscar 可惜D

咩戲
而家已經無咩可以 嘩 一聲既靚仔
都唔興呢種,而家男明星要吸引(低齡)女性觀眾就係賣基

對上位巴打講嘅Chris Hemsworth同Timothee Chalamet完全唔係Brad Pitt個種級數,差兩皮
Tom Holland呢一代啲男星全部個樣都係好𡃁仔feel,無話有個種驚為天人嘅感覺
Christian Bale同意
jake我覺得同brad pitt打和 可能睇佢戲唔夠多 Nightcrawler好撚癲
接近姐
我都覺得TOM 同BRAD 係靚仔,兼又KEEP 到 而家都仲型既
但佢2個岩岩出道既時候都係薯仔樣黎架喎,都唔會嘩一聲啦下話
比啲時間TIM ,我覺得佢得

佢定keanu型d
佢嘅演技,如果唔算最好,就係最好之一
英國好多呢類演技出眾,扮乜似乜嘅演員
老實講應該得leo係依家睇返舊相仲可以用驚為天人嚟形容
一直以為係雷神演添
Fight club都要問
christian bale 咪拎咗
Martin Freeman講過
英國個個都入過 drama school 咁濟
閒閒地都背 5 6 頁台詞,普通拍劇拍戲又點會難到佢地
Michael Sheen 正就正在 成日做啲非人類既角色
Underworld 狼人同 Twilight 吸血鬼王仲要係同一年拍
幾時拎左?
cutting class Brad 25歲
risky business Tom 21歲

call me by ur name Timothee chalamet 22歲 唔算薯 不過佢已經無哂baby face 唔知點發展落去
best supporting actor
同舊人比永遠都要打折㗎啦
但Timothee Chalamet 算係新世代演員 最靚仔頭幾個 而且可塑性好高
講得啱!真係乜都難唔到佢
人狼,吸血鬼,機械人,音樂家,英國首相....
good omens 2年前上 4年前拍架啦
而家人地lock down 咁既樣

左下

d英國人唔拍戲就不修邊幅 exac7ly係呢個topic 調轉
仲有百事有可樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞