Brad Pitt算唔算由頭型到尾

336 回覆
486 Like 10 Dislike
哇 為左突顯自己有幾On9同自我中心
連台灣都被迫叫"繁體支那野"?
好野 On9仔無下限
我錯我錯
小弟陰莖陰莖
真係無低迷過,可惜無奧斯卡
依家好似自己開公司做製作
有d似我
『髮線』呢樣嘢冇必然, 我都冇諗過prince william會禿頭
其實好多actors都好型, 例如John Travolta and Michael Douglas
佢哋到咗今時今日,只有些少『髮線後移』
https://www.youtube.com/watch?v=op5FxEs1aR0
記得joey着大肚婆褲黎食隻火雞

不過好撚耐,唔知係咪呢集
雷神唔識評論 timothee chalamet真係覺得吹大咗可能女人會覺得好靚卦
Ryan gosling算唔算新一代 另外個人覺得Dane DeHaan都幾好 但可能唔係個個啱口味
香港地有幾多個會鍾意啲真大隻呀屌
如果當年River Phoenix 都係埋到就未必係咁
呢幕就會係TOM 吸佢血
https://youtu.be/1LyG0S_arq8
吳彥祖似佢
同佢似吳彥祖 係兩個level黎
其實你如果日常係用廣東話點都讀唔出李奥納多
Chris gems worth係man係型
但唔係畢彼特 靚佬湯個種一望係「嘩~~」個種靚仔
我覺得Chris Evans 靚仔過Chris 但都未到畢彼特靚佬湯個種
Ryan gosling唔係靚仔掛 死待咁既樣喎 ,應該話RYAN 都靚仔過佢
我覺得James McAvoy後生都OK,都有少少精靈FEEL ,不過都係有英國佬通病
cctoy係咁架啦

無間道翻拍美國版咪佢買返去做
x教授都ok 有啲角度似張國榮 喺Danny boyle套trance入面有啲scene幾型
靚仔都要有演技至得㗎!
唔識做戲,我話之你幾型都冇用
Brendan Fraser以前都好型,又高大,但演技就麻麻
如果冇外形,就要用演技搭夠,例如Michael Sheen
李奧納多????

我覺得Michael Sheen 好撚靚仔喎 (以前)
而家
第一次睇嗰時
睇咗一陣先認得係佢
演技一流
個角色都好屈
Michael Sheen 以前好撚靚仔?幾時?貼張圖睇睇
ok thanks for reminder to block
支那叫萊昂納多喎
食左kate beckinsale

underworld 都OK 既,好過 twilight ,TWILIGHT 佢太粉

而家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞