Brad Pitt算唔算由頭型到尾

336 回覆
486 Like 10 Dislike
呢張相秒左Leo同Brad
其實我第一次睇個時唔太識欣賞,覺得吸血鬼應該要好似edward 個啲咁
之後比人屌完先知原來普遍人都覺得湯呢個角色勁靚
一山不能藏二虎
類似劉華同黎明咁
3大型男
咁你瘦返再行出街睇吓靠唔靠到樣
如果呢三個樣行落去中環當晚應該無男仔敢yo女
而人地仲可以跳黎跳去
呢啲真係活得自在
個底咁撚靚仔
但絲亳不在意
leo 文藝青年
johnny 貴公子
brad 不羈
齊晒男人想要嘅風味
有project要修身 效率快到你唔信
點解係男人想要
男人想要有呢啲野
女人想要有有呢啲野既男人
咁緊係男人想要啦
當然都唔排除有男人都想要既
緊係啦 俾著我都yo左佢地先啦
我都諗起
影壇點會缺靚仔...
Ryan Gosling
Olando Bloom (走樣得超快...)
不過競爭愈來愈大
純粹靚仔難跑出
Christian Bale 咪已經攞咗Oscar 囉!
https://www.youtube.com/watch?v=UsEGpXlpcO8
係基片嚟㗎 仲領養咗個女
Sorry
個人感覺Brad Pitt舊年個男配角獎同女配角獎一樣都係靠年資
論表現完全唔覺得好過另外幾個神枱演員
一來唔想頒獎俾係畀marty面先復出嘅Joe Pesci
二來Al Pacino Anthony Hopkins Tom Hanks呢堆影帝
佢哋贏過影帝,套戲表現又差過巔峰期有少少遠,算唔上有咩突破
咁不如順水推舟做人情俾Brad Pitt,叫犒賞佢多年來演員生涯嘅付出

其實舊年Brad Pitt都可以話係主角報配角搶獎
佢喺once upon a time in Hollywood根本可以當係主角
戲份接近平分之餘,角色除咗係李安納度個替身
其他都係獨立於李安納度,兩個角色塑造可以話長期分開,只係最尾一齊打hippies
論演技覺得Christian Bale同jake gyllenhaal好過brad pitt
哇,leo同brad pitt即刻變左柒頭
呢套靚佬湯搶戲好多,好吸引人個角色
第一次睇係為Brad, 睇完先明點解咁多人鍾意TC
仆街死啦你支那賤種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞