Brad Pitt算唔算由頭型到尾

336 回覆
486 Like 10 Dislike
第一次睇比呢度嚇能到頭暈
靚仔係咁 如果唔係李安納度都唔洗搞到自己咁
屌 你Google "Leonardo DiCaprio" 佢個中文名咪叫"李奧納多·威廉·狄卡皮歐"囉 鬼記得佢香港叫法有咩份別咩 一堆on9仔 捉住果幾隻字打飛機
食屎啦 用支拿字仲咁撚惡
佢又真係好似無乜戲要特登整肥整瘦自己 印象中得套big short 但個角色無乜發揮又撞正痴線佬Christian bale做主角 變咗個閒角咁
咁你台灣定香港呀
柒少陣縮番入你老母西啦
Brad Pitt 已經 out 啦!
嗱 呢啲先叫做,要起碼186
https://www.youtube.com/watch?v=DEuua2BfbE4
髮線太高
自己柒完發現唔係支拿字,依家轉移視線
自己低智商見識少咪認左佢囉 呵呵
乜你個G點唔係"支拿字"咩,依家用台灣字又激到你阿?
同D小粉紅有乜撚野分別阿
嗰種末日生存嘅滄桑感
得佢先做到入型入格
男人唔緊要
我幾個女親戚好迷佢
話佢有學識,有紳士風度
唔睇開支拿網撚知係支拿定台灣 ?
剩係知唔係香港用語就夠
咁多人屌柒你都仲要死撐
所以咪話你見識少囉,你唔睇支拿網,都可以睇台灣網
果D人咪同你一樣見識少On9仔囉
哇 你以為咪多人同你On9好威阿?
同人數多黎達我?
支拿人10幾億,你係咪嚇到瀨尿阿?
靚仔黎講髪線好緊要 JUDE LAW
不過我都覺得新一代都係得 chris hemsworth同timothee chalamet 個樣毗美Tom cruise同 Brad pitt ,靚到會嘩一聲個種
可惜前者鳩戲太多
唔係話直頭有感冒既都唔會攻擊咩
我都係 睇到條友唱歌我已經炆
實係有呢啲戇鳩累事
個鼻有少少唔靚
不過都係屈9機
後生靚仔到顛
老左就型
唔係話下把
但拍出黎似係想用湯帶/捧畢既感覺
無啦啦做咩要睇繁體支那野?
總之係香港
Brad Pitt 就係畢彼特,唔係布萊德·彼特
Tom Cruise 就係湯告魯斯,唔係湯姆·克魯斯
David Beckham 就係碧咸,唔係貝克漢姆
比卡超就比卡超
咁撚中意用國語拼音死番去台灣啦
因為個陣Tom全盛真係好正嘛
正如千王之王2000係想用星爺帶張家輝
但出黎焦點始終去返星爺到
好多英國明星都係咁
港燦真係好撚惡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞