Brad Pitt算唔算由頭型到尾

336 回覆
486 Like 10 Dislike
有無發現你講呢幾個都有返咁上下年紀

90後最出名就好似得Timothee Chalamet、Tom Holland、Liam Hemsworth、Thomas Brodie-Sangster
好似有少少斷層
反而覺得老左似陳豪
淨係識皺住眉頭
大佬幾歲啊
你睇下edc 30幾歲個樣已經跌曬watt

Excuse me ?
tc 都下左好多苦功
一開始揾佢拍呢套野個時個作者勁反對,話氣質完全唔似lestat。之後tc走去減肥同學琴,成品出到黎作者完全改觀哂,仲好滿意佢表現
靚佬湯真係好撚敬業
同意啊 不過我覺得brad個case唔一樣 brad係做好多戲的producer 對行業係好大貢獻 類似古天樂 唔係單靠年資敬老
而且其實我覺得ad astra的表現係好啲 但係一定唔夠的士佬同小丑打 所以分個男配就算

不過講咁多其實我都係想講返點解主角獎會感覺勁過配角獎啫
感覺樣靚既人都會好努力咁去做其他野去話比人聽自己唔係靠個樣
依幾個入面真係得Timothee Chalamet 算係有啲驚為天人
Tom 長遠都唔係行靚仔㗎
Liam 同 Tbs 人氣差好遠了
Lucas Hedges同Ansel Elgort叫有啲潛力 雷神細佬咁屎就不了
我講呢幾個已經係比較出名

樓下講嘅Lucas Hedges真係唔識
Ansel Elgort都還好,認得個樣但係唔知佢咩名
後生
船長>Tom佬>畢
老左
船長>畢>Tom佬
Lucas Hedges啲作品最高汁喎 3billboard 海邊之城 又拍過Wes Anderson
就係你呢種思想搞撚死亞洲男人
樣唔高汁
lady bird 排埋timothee 到成個戇鳩仔咁
雖則佢個角色本身設定係毒撚
塊面起角佢除左call me by your name之外 其他戲都做得麻麻

講新一代靚仔一定係超人
Jaw line Brad pitt Johnny Depp Tom Cruise 個啲都有啦
本身都想講佢 但佢都就黎4張野
唔太識欣賞呢種樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞