[I/A]齊回鍋 #巨龍Project#3 新SS武士刀, 6月一周年

260 回覆
4 Like 2 Dislike
點解突然無晒人打/開副本

因為之前1021事件後好多人走哂 變左入哂whatsapp group搵人打塔同刷野

隻game搵唔到人開/打
連日本人都搵唔到

1021事件係咩?

佢開服估唔到好多人一齊玩整爆左ser 搞到要分流(1021) 每人玩多過半個鐘就斷你出去 你要係咁撞入game 之前有人撞過幾個鐘都入唔到 有人10分鐘就撞到
高登果陣推個post推得好快 但因為咁搞變左好多人放棄唔玩 過幾日整大左ser 每人賠25石定50石
同埋無新意 打哂幾個島就完 又無每日任 無活動任
之後再走多一班人
有咩方法可以最快速度儲曬堆C級料,掛住做活動無推主線地圖,依家先開第三張圖

打每日送果5隻(達哥果到) 一係搵達哥去打D黃色既太刀怪 入黃色關有雙倍料
武士刀起手 應該抽技定裝先

執撚左佢啦屌你老母 55連得保底SS 仲要雙刀 on9到

執撚左佢啦屌你老母 55連得保底SS 仲要雙刀 on9到

I know that feel. 前幾日都抽到屌老母,又係武士刀起手第55下保底雙刀, 嬲撚到我裝都唔合拿黎突
想問點樣改造武器?
你地玩得耐會唔會lag 之後狂彈game?
重dl好順 玩唔夠一日又lag

會 所以回鍋半個鐘 又棄番

我都棄算啦 等佢整好啲先再玩

用咩機玩?用緊oneplus 3T玩,全低好順,ip6全低都係lag少少
我想問ss技覺醒咗會點?有咩特別?

用咩機玩?用緊oneplus 3T玩,全低好順,ip6全低都係lag少少

Iphone7plus玩好順
呢隻點打?打極都係扣佢1血....

減cd

要用相剋屬性武打爆佢個黑煙

減cd

減招技既cd +1 =-2% +10就-20%
但唔見意新人用 因為係比d重課日本仔玩 要食n咁多粒ss先叫多經 你升到3打後食s係可以叫無加過經
3打後要不停食ss先升到 所以無課 小課都係唔岩玩覺醒

要用相剋屬性武打爆佢個黑煙

呢d叫黑霧 要用火屬武不停打佢係咁扣走黑氣
唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞