[I/A]齊回鍋 #巨龍Project#3 新SS武士刀, 6月一周年

260 回覆
4 Like 2 Dislike
依家有關送50巻, 十抽
保底s
刷首抽好時機
依家有關送50巻, 十抽
保底s
刷首抽好時機

一開果關就彈驚 點玩
玩左成年原來真係會跌石版。
仲以為都市傳說。
瘋狂中bug

首先入youtube紀念關loading即彈驚

跟住彈多四五次連驚都入唔到 一開驚loading就彈

del驚重裝 先入得返

跟手打youtube紀念關拎50卷 咁我本身有38張

去抽怪 㩒左十連一下冇反應

㩒多下佢話我差12張卷 但數量果位仲係顯示88張

原來成個十連動畫skip曬 去返達哥到先見到多左隻s先知

開服果陣有玩過一排
諗住重刷首刷玩下
有3隻S 1隻SS(人形火大劍)
洗唔洗再刷?
開服果陣有玩過一排
諗住重刷首刷玩下
洗唔洗再刷?

有ss可以開
s依家好易齊全套
十抽保底一定有s或以上

一個月你預送40抽咁上下
依家youtube關送十抽, 新池又送s以上
可以刷招待順便睇下中唔中2ss
開服果陣有玩過一排
諗住重刷首刷玩下
洗唔洗再刷?

有ss可以開
s依家好易齊全套
十抽保底一定有s或以上

我舊果隻AC
岩岩用哂250石十抽又中左紅色人形SS大劍
之前仲有把死神SS槍
用番舊AC定玩新AC好
舊AC 48LV 但前期好多圖都解哂鎖 應該少750石左右
開服果陣有玩過一排
諗住重刷首刷玩下
洗唔洗再刷?

有ss可以開
s依家好易齊全套
十抽保底一定有s或以上

我舊果隻AC
岩岩用哂250石十抽又中左紅色人形SS大劍
之前仲有把死神SS槍
用番舊AC定玩新AC好
舊AC 48LV 但前期好多圖都解哂鎖 應該少750石左右

建議重刷, 舊ss槍無用
新槍有跳插扣好多
無人玩?
係咪無人玩啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞