[I/A]齊回鍋 #巨龍Project#3 新SS武士刀, 6月一周年

260 回覆
4 Like 2 Dislike
衝左2個鐘主線先得100石 幾時先刷到首抽
衝左2個鐘主線先得100石 幾時先刷到首抽

刷活動任務快好多
買帳最快
新手想玩番 但冇左個ac 係咪好難追lv

買首抽帳重好, d 舊裝唔勁

但係我見d活動係比卷wor
刷左幾個鐘先有SS雙刀
雙勁定係武士刀勁?
刷左幾個鐘先有SS雙刀
雙勁定係武士刀勁?

我覺得武士刀勁啲 仲未抽到
刷左幾個鐘先有SS雙刀
雙勁定係武士刀勁?

我覺得武士刀勁啲 仲未抽到

買左個taobao acc ,入便大約有1150石加ss武士刀加ss回
之後抽曬怪,中多左隻武士,必中ss果下出雙刀
用卷10抽又出武士

抽齊一套武士
新手想入坑,應該抽咩?武士刀?
新手想入坑,應該抽咩?武士刀?

而家要刷既就最好武士刀
但買帳會玩得快d 又有石比你抽 睇你想唔想洗錢玩
仲有個問題唔記得問,想問係咪有時活動會送突石?d 裝突石有冇指明得邊1件用得定可以突任何一part 裝?

防裝無限邊件 武就有限比邊件武用d突石
回避同幸運無用 活動裝升爆一件有幸運+20被動技 洗唔走
錢就得返刷魔獸塔 等佢出打完boss送礦就會好多人衝去刷錢
買左雙刀 1100石技能盾 但抽哂技 抽左2次SS火 抽唔到地技 點算
買左雙刀 1100石技能盾 但抽哂技 抽左2次SS火 抽唔到地技 點算

E家都無SS地技抽...要等一週年...

屌 嘥哂石

想問下呢個洗唔洗好似mh 咁要最少加10先有效果? 另外想問下幸運同回避有冇用? 無見過人洗過呢2種. 最後想問下點搵錢?長期100蚊唔夠

突石上面有公仔話你知係突咩位
幸運係掉寶有機會X2(唔掉就係唔掉,掉左就有可能X2)
回避唔知
聽GP D人講佢地都破曬產等佢開鑛任

想問下呢個洗唔洗好似mh 咁要最少加10先有效果? 另外想問下幸運同回避有冇用? 無見過人洗過呢2種. 最後想問下點搵錢?長期100蚊唔夠

搵人帶打塔先啦,上塔有晶有錢,唔洗技應該夠用有突

屌 嘥哂石

有得睇E期係抽咩技...
D大神就係想抽黃色果粒驅風

屌 嘥哂石

唉冇計 儲石等轉技再抽唯有

屌 嘥哂石

唉冇計 儲石等轉技再抽唯有

火技等有火武再有 始終都要多個屬既武
點解突然無晒人打/開副本

因為之前1021事件後好多人走哂 變左入哂whatsapp group搵人打塔同刷野

因為之前1021事件後好多人走哂 變左入哂whatsapp group搵人打塔同刷野

隻game搵唔到人開/打
連日本人都搵唔到

連日本人都搵唔到

所以而家最快都係入group打 我都係係入面求carry先上塔 多左好多岩岩玩返既返黎打塔
同埋可以入去吹下水 一個鐘可能成200個massage

連日本人都搵唔到

1021事件係咩?

正常會開集會所打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞