[I/A]齊回鍋 #巨龍Project#3 新SS武士刀, 6月一周年

260 回覆
4 Like 2 Dislike

有冇人知邊個係素材掉落2陪?

我都想知
見過你依個username搶我怪

幸運藥同餅,建議你打裝素材就用
岩岩睇返我個acc d a 怪夠我3突ss 裝
想問下技果度會唔會好似怪咁會落架? 見人用黃石英雄之証加好多攻同防
有無人係咁彈game

我發現有時要打啲亂入 我斷線唔打
幾次之後就會狂彈 要重裝game先冇事
想問下技果度會唔會好似怪咁會落架? 見人用黃石英雄之証加好多攻同防

會 今星期會轉技 正常出完新怪 下星期就轉技
出技前1日/果日朝早 twitter就會出招技條片等你課金

屌你老母,掉多500石都唔撚俾我. 仆街死啦去

最好只係抽果1250石抽補底ss 其他就用卷抽

屌你老母,掉多500石都唔撚俾我. 仆街死啦去

最好只係抽果1250石抽補底ss 其他就用卷抽

本身抽到差2次十連必ss, 好唔想用石抽角(感覺唔會再派石),但必ss,池又得2隻ss,咁岩我又差1隻武士齊set. 最後咪

頂,早知唔咁沖動抽技, 諗住抽s/ss 補技. 點知抽左5下十連都無, 係得幾招s 技同 a 補, 之後仲見到有d 好勁既黃石(勇者之証)

頂,早知唔咁沖動抽技, 諗住抽s/ss 補技. 點知抽左5下十連都無, 係得幾招s 技同 a 補, 之後仲見到有d 好勁既黃石(勇者之証)

我都衝動左,不過你點都要抽D黃珠用下

我都衝動左,不過你點都要抽D黃珠用下

如果我一早知我都會照抽,但可能一下十連就收手,此終而家石好難拿,等到個pool 有好野先一次過抽

用卷抽仲好過石抽, 我究竟做咩要掉1250石落海

用卷抽仲好過石抽, 我究竟做咩要掉1250石落海

你好運姐 1250係新手必用黎抽 技呢D隻GAME就要迫你課金用石技....
刷左兩日都未見過ss大劍

ss都未見過

ss都未見過

見過兩次
我想試下大劍先刷姐
你可以直接淘寶買 幾隻ss加1000石先100

想問下呢把係咪強化盡咗?

45lv就升盡

45lv就升盡

想問下呢個洗唔洗好似mh 咁要最少加10先有效果? 另外想問下幸運同回避有冇用? 無見過人洗過呢2種. 最後想問下點搵錢?長期100蚊唔夠
仲有個問題唔記得問,想問係咪有時活動會送突石?d 裝突石有冇指明得邊1件用得定可以突任何一part 裝?
新手想玩番 但冇左個ac 係咪好難追lv
新手想玩番 但冇左個ac 係咪好難追lv

買首抽帳重好, d 舊裝唔勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞