[I/A]齊回鍋 #巨龍Project#3 新SS武士刀, 6月一周年

260 回覆
4 Like 2 Dislike
首抽係咪有機會中ss?

抽咗廿幾次都冇ss
首抽係咪第一下零石果下?
究竟抽到ss嘅機率有幾低
長期缺呢個材料,有乜方法/關可以快速啲打到?

入B石版場打,幾秒就一場

B石版場係邊

入街場, A版都得
filter揀怪打

愈高lvl 愈低。用晶抽易過用卷

愈高lvl 愈低。用晶抽易過用卷

首抽刷咗大半日都冇ss蹤影
首抽ss雙 s技 之後啲石應該用黎抽咩好?

可以試下1250 55連中幾多隻用雙既裝

可以試下刷1250石 55連中幾多隻用雙既裝

可以試下刷1250石 55連中幾多隻用雙既裝

有排儲1250
用ip7玩都狂彈game 隻game差左咁多既

係要求高左好多...

接近成年冇開game 想問套裝係咪已經冇用
我仲用緊咩聖騎士祝福

係要求高左好多...

借問係唔係變左電腦驚

接近成年冇開game 想問套裝係咪已經冇用
我仲用緊咩聖騎士祝福

舊裝拎去賣。
最好淘個帳,有ss仲有千幾石先幾十蚊

有野問入group, 好多人教

係要求高左好多...

借問係唔係變左電腦驚

其實係咪有bug
係咪新down會彈
Ip7都玩唔到咁apple用家點玩
中多2隻SS大劍 應該拎去做咩裝?

利申:全身新手S防具 + 首抽太刀
買左個1000石起手帳, 750 石中4隻ss 但300石抽技到哂落海
呢招勁嗎?
買左個1000石起手帳, 750 石中4隻ss 但300石抽技到哂落海

衝活動抽多件, 法老
呢招勁嗎?

蝴蝶自動追王打, 唔洗怕打唔中

衝活動抽多件, 法老

其實我諗緊打唔打多500石. 差2次十連有必ss,但卷又唔計又唔可以抽技. 我見佢卷都派得幾多,平均1個活動差唔多有50卷夠1下十連,d 石想留石抽技
呢招勁嗎?

蝴蝶自動追王打, 唔洗怕打唔中

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞