發唔覺得依家多左鬼佬用中国手機

204 回覆
299 Like 24 Dislike
係日本/香港先周街用iPhone
你係想講一個fb 做心理測驗影響美國大選結果?令特朗普輸?
影響美國大選有幾難? 問題係影響有幾大先
華為拎鬼佬資料 可以對鬼佬影響好大?
大到令佢地唔用大陸手機?
俾埋個名你叫你Google你都唔做唔想討論落去,
日本以前apple係打唔入
民族性太強
係有emoji同feature phone沒落先進軍到

大家應該迫兩老都轉iPhone 一黎唔送中 二黎問我嘢比起用android時大跌90%
https://www.newmobilelife.com/2021/02/25/omdia-best-selling-smartphone-2020-iphone-11-iphone-12-mini/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=omdia-best-selling-smartphone-2020-iphone-11-iphone-12-mini

1. iPhone 11 (Apple) – 售出 6,480 萬台
2. iPhone SE (第二代) (Apple) – 售出 2,420 萬台
3. iPhone 12 (Apple) – 售出 2,330 萬台
4. Galaxy A51 (Samsung) – 售出 2,320 萬台
5. Galaxy A21s (Samsung) – 售出 1,940 萬台
6. Galaxy A01 (Samsung) – 售出 1,690 萬台
7. iPhone 12 Pro Max (Apple) – 售出 1,680 萬台
8. Galaxy A11 (Samsung) – 售出 1,530 萬台
9. 紅米 Note 9 Pro (小米) – 售出 1,500 萬台
10. iPhone 12 mini (Apple) – 售出 1,450 萬台

睇數據討論好冇?
有home鍵個陣最好我直接教佢有咩扲返粒圓形出去得架啦
依個真,就好比洩漏我既私隱去非洲一樣,無乜好驚
就係google左 先同你講 咪以為個個心理測驗會影響好大
你以為選民咁容易轉軚?
黃變藍 藍變黃 咁容易咩
新閒唔誇大 邊有人睇
我同你講 驚大陸手機不如驚抖音影響仲大啦
抖音連後門都唔洗走 直接操控啦
印狗
你以爲啦 大把美國人聽到話加稅就話投轉軚返trump
用黃藍黎比 得啖笑
咁關心理測驗咩事?
政策問題 不嬲先最影響選民
大把鬼佬用小米,華為

人類總是on9的
其實唔係依家,係不嬲都係咁因為真係平
除左有d人比較窮之外,外國人都比較唔會唔太注重物質野/外在野
有得用又做到基本野就夠
最撚憎呢個差佬
華人之光
華為成個澳洲周圍都係
把聲好作狀
唔明點解會咁多人睇
除左geeks 根本冇人知/ care ThinkPad 以前係IBM
IBM 係乜都未必好清楚
咁你自己係咪覺得你樓下譚仔啊姐係共諜,滲透緊譚仔?
定佢happens to be 大陸黎?
清你去北極? 北海道歐洲都未試過熄機
試過好多次啦
自己Google下先啦
https://mrmad.com.tw/last-drops-10
只要中共需要,佢隨時可以係,無得拒絕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞