發唔覺得依家多左鬼佬用中国手機

204 回覆
299 Like 24 Dislike
其實好多都唔care用咩料,佢見到平就買,而且華萎同過好多當地電訊商搞promote
因為夠平
同埋佢地唔覺得中共真係會偷資料掛
你上youtube睇下最大粒個幾個Tech reviewers eg. Marques Brownlee點評論中國手機 再睇堆comment就知點解咁受觀迎
Youtube啊叔留言
用咩手機都要俾你話
所以先一直話方向錯佐,唔應該主力宣揚中共幾衰,應該宣揚中共滲透佐幾多外國,仲有,中共攞灑所有住中國既人做人質,即係只要有人有任何親朋戚友住中國,都有可能被威脅做間諜,中共不滅,無人信得過
買小米,溝東歐妹,正正
Ai操控左好多人思想
因為好多鬼其實都窮,同埋佢地唔會好似Asian追款,實用就得
歐州大把
中国電話玩兩年就壞
到時咪可以買過第二部囉
其實一句講曬就係有一班鬼窮
所以就會吹到屌米性價比好高
屌打iphone 三叔咁
咪睇到自己咁大,西人有好多都唔留意中國既新聞,就算有睇,佢地都唔關心
其實未制裁華為之前啲歐洲人好大部分都係用華為
小米啲定價根本痴撚線
S750 CPU 108MP Cam 120hz (不過LCD) Mon 5000mAh Battery
好似賣緊千幾人仔,屌講真Samsung果啲廠頂爛市到咁點頂,同埋鬼佬都唔會理中國監控乜乜乜啦,隔咁遠
歐洲好多窮撚都用中國機
好多年啦
你估真係人人用得起iphone咩
同意
利申三叔撚
認真覆

佢哋唔喺支國境內,根本唔使怕「監控」同資料送中嘅問題
支那機(屌米、Oneplus)同一個Spec,比起samsung sony賣平一半以上
Samsung又搞到個UI不倫不類 OnePlus近stock android,屌米MIUI好Smooth
其他廠LG Asus等等根本無咩同類型電話可以比較到
(Asus高階spec出gaming phone,LG就古靈精怪啦)

啲YouTuber咪好似hidden gem咁大力推囉
MKBHD喪推Oneplus
Mrwhosetheboss喪推華爲屌米
搞到用支那機好型棍好特別咁

香港資料送中影響到自身,大家當然狗也不屌
到世界各地都用支那機,支國嘅科技資訊戰其實就贏咗,到時真係統治世界
平嘅嘢/免費嘅嘢其實真係最貴
但鬼佬買部電話,當下不影響自身,邊會諗咁遠
可能仲笑𨳊香港人用Pixel / iPhone,自己送資料俾Google Apple助長科技巨頭on99
日本幾乎100%iPhone
香港應該無9成
起乎廢老唔會用iPhone
美國oneplus 歐洲honor 印度屌米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞