發唔覺得依家多左鬼佬用中国手機

204 回覆
299 Like 24 Dislike
好多鬼佬玩Tiktok + 中國手機
話小米oppo 夠平
r洲先多華為滿天飛
其實iphone喺香港嘅市佔率並唔係你所講咁高
係佢哋眼中Vivo同OnePlus太抵屌,又創新
因為中國機平 唔係個個鬼佬都捨得買iPhone
係歐洲會見到勁大部分人都唔係用iPhone
唔似得香港 基本上9成都用緊
佢哋點會唔知but wfc
因為iPhone係佢地心中都會有呢啲問題
不過唔係中國而係美國
呢個真,小弟有幸去過一次歐洲,唔知關唔關係東歐事,但搭地鐵同巴士見好多鬼佬都係用華為小米呢啲機,即使比較有錢既奧地利同德國都係。
香港就基本上10個有6個都iphone。
一個字, 平
唔好以為鬼佬好有錢, 好多都窮到燶
棱境門嘅影響?
btw,歐洲自己啲手機又唔爭氣,唔係嘅話都可以推介歐洲手機俾佢哋。
你唔想送中
white trash都唔想送美
一樣道理
唔知有冇記錯,19年定係再早啲,華為係歐洲已經市佔多過Samsung。
同埋華為畀人制裁之後,小米市佔升得好快。
同埋華為銀彈攻勢
擺勁多錢落廣告
華為幾乎搵晒每個國家既球星做代言人
因為華為俾人制裁左之後無得用google
自己睇sales 第二位打後幾部都係中国機
咁似啲藍絲話200萬人收咗美國佬錢先出黎遊行嘅口吻
根本有一堆唔知係vine user定乜
美馬長期有大量支製冇品牌”科技”野大量高評分review
好多鬼佬見排前面又高分就入
外國買an機 又貴又快無os update
唔用iPhone的確支那機係正
喺街俾人搶咗部機都唔肉痛
唔好講得遠啦, 你望下香港, 唔計藍屍, 望下啲港豬, 咪一樣用屌為, 咁切身都仲唔識醒, 又唔係唔洗錢, 被大劣港共打到仆街但只係平果丁點就照無誤, 敢何況隔幾千公里外既地方? 更加關人撚事啦
D 垃圾youtube 係咁推
已經唔hit
得罪左xda班友喇
本身for外國市場好正常
反而華為價錢唔平都好多人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞