發唔覺得依家多左鬼佬用中国手機

204 回覆
299 Like 24 Dislike
市佔最高嘅日本都係65%,香港咁多廢中廢老用支那機,iphone有9成我都r晒頭
我鬼佬老細用華為
新用語
要推廣
法唔國得
35歲樓下真係9成
iphone貴條撚咩,最hit果期係4000-6000蚊

愈出愈貴搞撚死自己

完全自己攞黎,三縮又係
鬼佬窮人唔少得過中國
歐洲咁撚大
發達國家電器抽好重稅大把水貨
英國起碼開打都有丘吉爾
先打得贏
係呢個世代你部手機比你更認識你自己。如果手機有後門,掌握咗你手機嘅數據可以為每個人訂立一個portfolio,全部人加埋變做一個國家嘅portfolio。之後經濟上可以針對性銷售,政治上針對性宣傳。
講到咁虛
首先外國人上Facebook google
大陸有能力控制?
仲要係不同國家google
不如咁講 google Facebook 政治宣傳仲嚴重啦
平囉
小米 2-3千蚊
同埋外國有銷售稅 買部iPhone $10,000 要比多$1500-2000

購買意慾即時下降
好多鬼佬鬼婆連世界地圖都唔識睇,點會理世界政治
燒唔到自己就梗係揀平靚正啦
之前去歐洲旅行人地火車站掛哂oppo huawei廣告添
因為又平又抵玩囉
大陸又多神奇怪電子嘢
醫生都未必睇得起
有一個英國朋友用華為
佢話因為平,仲讀緊書無錢
洗咩直接控制Facebook Google,俾錢落廣告,請KOL,放節目就夠喇。類似既事情自己Google"劍橋分析”
咁同用大陸手機有咩關係?
iPhone 會幫你block d大陸野?
如果手機有後門
想買部general mobile手機玩玩
我最鐘意 陰毛撚
如果.....

陰毛得太過份
先唔講大撚把鬼佬 唔9理政治
如果無啦啦出 現政治野 係人都知咩事啦
所以我支持用大陸機
你覺得係陰毛咪陰毛囉,
你覺得Facebook Google有政治宣傳,但係華為小米拎你資料就係陰毛

劍橋分析靠一個fb做既心理測驗,最後影響美國大選。好多人都以為係陰毛黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞