發唔覺得依家多左鬼佬用中国手機

204 回覆
299 Like 24 Dislike
講真 我係鬼佬俾大陸攞啲個人資料都冇乜影響,最多咪俾人冒認呃下師奶錢
香港人要提防大陸app係因為大陸佬可以用我地啲資料偽造身分、借錢、整假護照嗰啲,隨時影響到自己
重有一堆出名steamer 直播玩原神
其實我估一大原因係因為平, 而且好多外國人成世都唔會出國, 係真係冇國際視野。唔會知道用中國手機問題
一個國民唔用自己國家既手機,咪冇事
係啲港女先覺得外國撚特別香
美國歐洲大把乞兒鬼佬啦

香港其實咁多人用iPhone都相當富有
同埋鬼佬用電話用得好粗 不用殻不用貼
用支那平機 貪佢又平又襟跌
冇辦法留意太遠嘅野算唔算係人類上限?
明顯有sponsor
其實人地討論有咩問題
討論完覺得好咪用
唔好咪唔用
西班牙佬都係用小米
依家喺外國
貧富懸殊令人向往社會主義 加上白人喺大陸個身份高 大把white trash 都食到高汁Asian pussy 所以對鬼佬黎講中國是天堂
咁歐洲自己都唔生性
乜都冇淨係得依靠中美
新潮語
平,多人用多ROM玩
香港人資料俾香港/大陸政府拎=反感/抗拒
香港人資料俾美國拎=唔鍾意但相對冇咁反感

同樣道理,鬼佬覺得唔係自己政府拎自己資料,覺得搞唔到自己,就冇咁care

我自己幾欣賞iphone marketing做得咁好,但真係好唔鍾意佢M字額同埋冇指紋解鎖。
上rtings 睇 原來好多美國人都有買hisense tcl電視
反而香港人唔用
請問外國人用大陸手機有咩問題?
真心想知
拎資料都無咩用啦
鬼佬係外國
大陸點搞到佢?
又要美國保護(北約) 又要靠攏大陸攞著數(骨子裡自大唔服美國)
google
佢哋社會太美好
理解唔到咩叫邪惡
參考下二戰
當時德軍打到入法國,啲法國人都仲想用外交方法解決佢哋好撚天真
日常觀察都感覺到香港iPhone得一半人用
一半iPhone 一半Android
邊有9成咁多
你睇公屋捉棋d阿伯用咩多
英國張伯倫條傻鳩仲天真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞