[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
今次終於捧hjs

其實想佢地行返以前個少年style

agger 最鍾意佢地예쁘다個種少年清新感

same here 唔係唔鐘意依加啲style 但係以前啲feel係真係青春啲開心啲睇舞台都睇得開心啲

係呀 鍾意佢地啲衫好多顏色跟住笑住咁跳舞
睇到個人好開心

係啊係啊!同埋呢每場舞台都有少少唔同可以揾下個得意位 boomboom就開始無啦

boomboom套衫真係 一次比一次樣衰

same here 唔係唔鐘意依加啲style 但係以前啲feel係真係青春啲開心啲睇舞台都睇得開心啲

睇到個人好開心

係啊係啊!同埋呢每場舞台都有少少唔同可以揾下個得意位 boomboom就開始無啦

屌呢個真 成件褸閃到爆唔知做乜勁
改返個coups名
見上面講美好的一天 今次日本呢個我覺得睇13個人一齊玩係好笑過睇住分開哥哥隊弟弟隊去玩 分開2隊個幾集無咁好睇

我都覺得 同埋我覺得兩邊個效果唔平均

agger 同埋cut到好散搞到有少少奇怪 但係哥哥team個邊真係好on9好有病

情境劇勁好笑 仲有hoshi圓佑相愛相殺

我反而覺得cut無咩問題 因為分開2隊玩既野都唔同仲想cut得幾好 弟弟隊好笑既野好似真係無乜 哥哥隊反而就多啲 圓順單獨房個part真係笑死 不枉我一路站圓順

圓順 youtube啲圓順真係笑死人

睇到個人好開心

屌呢個真 成件褸閃到爆唔知做乜勁

不過之後間條個套幾靚

崔生成個人好橫

崔生成個人好橫

白到反光咁
見上面講美好的一天 今次日本呢個我覺得睇13個人一齊玩係好笑過睇住分開哥哥隊弟弟隊去玩 分開2隊個幾集無咁好睇

我都覺得 同埋我覺得兩邊個效果唔平均

agger 同埋cut到好散搞到有少少奇怪 但係哥哥team個邊真係好on9好有病

情境劇勁好笑 仲有hoshi圓佑相愛相殺

我反而覺得cut無咩問題 因為分開2隊玩既野都唔同仲想cut得幾好 弟弟隊好笑既野好似真係無乜 哥哥隊反而就多啲 圓順單獨房個part真係笑死 不枉我一路站圓順

圓順 youtube啲圓順真係笑死人

呢排圓順多左搞事睇得好開心

崔生成個人好橫

白到反光咁

好似吸血鬼

崔生成個人好橫

條頸好粗
今次終於捧hjs

竟然有17post入黎留名!!!
本命Vernon
本命Vernon

本命Vernon

金髮Vernon真係好靚仔
dispatch啲高清圖真係次次都咁高汁
本命Vernon

金髮Vernon真係好靚仔

Jack終於返黎
D眼睫毛真係好靚

j死人

j死人

但見唔到碩馬

j死人

但見唔到碩馬

dino珉奎都冇 明浩得半張
今個月咁多人cb 有啲擔心
好攻

今次cb man咗好多
今次終於捧hjs

撞正ikon

撞正ikon

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞