[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
終於有人開17仔既po 以後長mark住呢個po

上水一齊吹

一定會啦 btw你id 睇黎大家都係同好

我最愛係崔勝澈其實 不過好鍾意呢個名 所以攞左嚟用

好啦咁
其實想佢地行返以前個少年style

agger 最鍾意佢地예쁘다個種少年清新感

same here 唔係唔鐘意依加啲style 但係以前啲feel係真係青春啲開心啲睇舞台都睇得開心啲
見上面講美好的一天 今次日本呢個我覺得睇13個人一齊玩係好笑過睇住分開哥哥隊弟弟隊去玩 分開2隊個幾集無咁好睇
原來有post 新人留名 31號去韓國 撞正cb 如果我識得參加個啲咩簽售/錄影就好lu
見上面講美好的一天 今次日本呢個我覺得睇13個人一齊玩係好笑過睇住分開哥哥隊弟弟隊去玩 分開2隊個幾集無咁好睇

我都覺得 同埋我覺得兩邊個效果唔平均
原來有post 新人留名 31號去韓國 撞正cb 如果我識得參加個啲咩簽售/錄影就好lu

我廿九就番黎 應該乜都冇

agger 同埋cut到好散搞到有少少奇怪 但係哥哥team個邊真係好on9好有病

same here 唔係唔鐘意依加啲style 但係以前啲feel係真係青春啲開心啲睇舞台都睇得開心啲

係呀 鍾意佢地啲衫好多顏色跟住笑住咁跳舞
睇到個人好開心

agger 同埋cut到好散搞到有少少奇怪 但係哥哥team個邊真係好on9好有病

情境劇勁好笑 仲有hoshi圓佑相愛相殺

好似要係fancafe報名

hoshi好慘冇得報仇
今次終於捧hjs

香港人最睇樣 我同個fd一齊睇美好的一天佢地唔鍾意勝寬 話佢樣衰 明明就勁得意 佢真係盲撚左
絲打去邊睇con

之前啲中字有個直情係字幕度寫如果勝寬唔係識唱歌佢一定黑佢
我立即屌佢老母 而家阿豬阿狗都做中字
我寧願睇唔明都唔撚想睇你自己啲感想

之前一直都去開日場,今次都會去
港場就不了

係咪on9 做個字幕咁多感想做乜
港場哈哈哈次次book啲場都細到鼻屎咁 上年就九展今年就hall10 仲要同班蝗爭真係屌出聲

仲要搵返同一個垃圾主辦
會唔會又搞翻好似上次咁嗰個乜春on9花瓣君ig
啲音響又垃圾到極點
講真上次港場我當冇睇過

個花瓣君真係膠都費時俾

我咪入唔到嘅其中一個囉
撞ikon
好攻
好攻

今次終於捧hjs

我廿九就番黎 應該乜都冇

我9號返 我地。。。可以買碟

係咪on9 做個字幕咁多感想做乜
港場哈哈哈次次book啲場都細到鼻屎咁 上年就九展今年就hall10 仲要同班蝗爭真係屌出聲

仲要搵返同一個垃圾主辦
啲音響又垃圾到極點
講真上次港場我當冇睇過

個花瓣君真係膠都費時俾

我咪入唔到嘅其中一個囉

最後有冇成功拎返啲錢

仲要搵返同一個垃圾主辦
啲音響又垃圾到極點
講真上次港場我當冇睇過

個花瓣君真係膠都費時俾

我咪入唔到嘅其中一個囉

最後有冇成功拎返啲錢

今次終於捧hjs

今次終於捧hjs

我反而覺得cut無咩問題 因為分開2隊玩既野都唔同仲想cut得幾好 弟弟隊好笑既野好似真係無乜 哥哥隊反而就多啲 圓順單獨房個part真係笑死 不枉我一路站圓順

係呀 鍾意佢地啲衫好多顏色跟住笑住咁跳舞
睇到個人好開心

係啊係啊!同埋呢每場舞台都有少少唔同可以揾下個得意位 boomboom就開始無啦
今次終於捧hjs

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞