[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=z8uH35YzlAQ
崔勝澈呀呀呀呀呀呀呀呀呀

見到17個下有啲感動
好鍾意好鍾意

仲有啲英文句子

The complete bond is formed leading us to our brightest moment

咁姐係幾時comeback

乜唔係22號comeback咩

Synnara 今日開始預售
迷專
3 versions
https://www.youtube.com/watch?v=z8uH35YzlAQ

見到17個下有啲感動
好鍾意好鍾意

仲有啲英文句子

The complete bond is formed leading us to our brightest moment

迷專
3 versions

邊度睇到22號cb

見到17個下有啲感動
好鍾意好鍾意

仲有啲英文句子

迷專
3 versions

邊度睇到22號cb

韓國Naver 上星期賣哂新聞la

我都係睇香討先知下星期Comeback

見到17個下有啲感動
好鍾意好鍾意

仲有啲英文句子

迷專
3 versions

邊度睇到22號cb

仲以為要等youtube再出teaser講cb

見到17個下有啲感動
好鍾意好鍾意

仲有啲英文句子

迷專
3 versions

邊度睇到22號cb

但係個teaser一定仲有chapter 2

見到17個下有啲感動
好鍾意好鍾意

仲有啲英文句子

迷專
3 versions

邊度睇到22號cb

但係個teaser一定仲有chapter 2

chapter 2 應該係下一張專輯啦

放權倉鼠出嚟推下po
https://youtu.be/mQClacAIYyI
希望今次會出音源
https://youtu.be/mQClacAIYyI
希望今次會出音源

仲有bubblegum同hello
不如大家講下自已幾時入坑?
我講先!我係見到董默整mansae空耳留意到佢地,繼而入坑的
一開始係比S.coups對眼吸引到

我係舊年2月冇野做 睇YouTube 睇左萬歲Mv 秒入尹淨漢😂😂

最底行字 好難睇
我講先!我係見到董默整mansae空耳留意到佢地,繼而入坑的

我係舊年2月冇野做 睇YouTube 睇左萬歲Mv 秒入尹淨漢😂😂

我係17出道時入坑
珉奎男飯~~~

今次啲相同片都好有feel
最底行字 好難睇

I look back and recall those who've passed me by. Some wandered and drifted, some hang around a bit to see, and some stayed to learn of each other.
終於有人開17仔既po 以後長mark住呢個po

上水一齊吹

好多人第一眼都係比天使吸引到

上水一齊吹

一定會啦 btw你id 睇黎大家都係同好
出晒trailer冇野等有啲空虛

上水一齊吹

一定會啦 btw你id 睇黎大家都係同好

我最愛係崔勝澈其實 不過好鍾意呢個名 所以攞左嚟用
出晒trailer冇野等有啲空虛

等cb
其實想佢地行返以前個少年style
其實想佢地行返以前個少年style

agger 最鍾意佢地예쁘다個種少年清新感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞