[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
大家係咪會去8.12個concert
利申身邊無人係carat

應該會呀 我都唔識

窮撚只能睇港場

我都打算淨係睇港場 未有咁大嘅經濟能力允許我飛去其他地方睇

same here

一齊努力儲錢
日場去到真係會感嘆,啲音響真係vocal飯嘅福音

應該會呀 我都唔識

窮撚只能睇港場

same here

一齊努力儲錢

之前係日本睇過日本啲星嘅con 真係好驚嘆點解佢地啲舞台效果音響所有嘢都可以咁正

應該會呀 我都唔識

窮撚只能睇港場

same here

一齊努力儲錢

之前係日本睇過日本啲星嘅con 真係好驚嘆點解佢地啲舞台效果音響所有嘢都可以咁正

下次日場會有我!

應該會呀 我都唔識

窮撚只能睇港場

same here

一齊努力儲錢

我見日場啲飛好似都幾難搶咁 睇con真係一件難事

應該會呀 我都唔識

窮撚只能睇港場

same here

一齊努力儲錢

私心推post
仲以為訓醒會見到崔勝澈 佢個trailer去左邊

私心推post

勝寬塊面多啲肉最得意

洪知秀形象崩壞

p社又一次呃哂全世界 可能韓國五點先出掛

應該會呀 我都唔識

窮撚只能睇港場

same here

一齊努力儲錢

p社又一次呃哂全世界 可能韓國五點先出掛

快手快腳出埋佢咪算
https://www.youtube.com/watch?v=z8uH35YzlAQ
崔勝澈呀呀呀呀呀呀呀呀呀

咁樣好靚

屌澈漢相遇個畫面靚到
https://www.youtube.com/watch?v=z8uH35YzlAQ

見到17個下有啲感動
好鍾意好鍾意

屌澈漢相遇個畫面靚到

好完美 好想喊

見到17個下有啲感動
好鍾意好鍾意

仲有啲英文句子

見到17個下有啲感動
好鍾意好鍾意

仲有啲英文句子

The complete bond is formed leading us to our brightest moment

咁姐係幾時comeback

見到17個下有啲感動
好鍾意好鍾意

仲有啲英文句子

The complete bond is formed leading us to our brightest moment

咁姐係幾時comeback

私心想526
新人留名
無啦啦睇到say the name
以為自己睇錯
點知真係有17討論區

咁樣好靚

用左呢個做homescreen
新人留名
無啦啦睇到say the name
以為自己睇錯
點知真係有17討論區

歡迎 而家爭hoshi就齊夫碩順
翻工翻到好撚攰之推下po先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞