[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
Swimming Fool

係咪打錯咗英文字

In 95 we trust 雖然我想老崔剪下頭髮

老崔對眼堅係靚,皮膚白,肌肉又多
佢露額會老顏,做唔到小公主
https://twitter.com/kimmingyugyu/status/864499343801307136
新一代劇透王——夫勝寬

講完之後個得戚樣好on9
https://twitter.com/kimmingyugyu/status/864499343801307136
新一代劇透王——夫勝寬

一爆起上黎仲勁過權順榮
95line真係美顏盛世, 我甚至覺得Coups嘅外貌最高峰仲未嚟
Mingyu trailer個眼妝又係好好睇

唔quote圖啦 今次既95line真係心心眼

老崔對眼堅係靚,皮膚白,肌肉又多
佢露額會老顏,做唔到小公主

想要佢啲眼睫毛
想佢地出多啲mix unit既歌
95line真係美顏盛世, 我甚至覺得Coups嘅外貌最高峰仲未嚟

as lizzy之後啲人我都up唔出名 不過啲舞係幾好睇
而家係咪解散左

95大三角

而家係咪解散左

95大三角

而家係咪解散左

My=나의=我的(워더)
I=愛아이(사랑)
My=나의=我的(워더)
I=愛아이(사랑)

中國line首歌 最期待呢首其實

95大三角

係咪on9 做個字幕咁多感想做乜
港場哈哈哈次次book啲場都細到鼻屎咁 上年就九展今年就hall10 仲要同班蝗爭真係屌出聲

仲要搵返同一個垃圾主辦
會唔會又搞翻好似上次咁嗰個乜春on9花瓣君ig
啲音響又垃圾到極點
講真上次港場我當冇睇過

個花瓣君真係膠都費時俾

我咪入唔到嘅其中一個囉

最後有冇成功拎返啲錢

13隻隨機碟係咪痴撚咗線.........

係咪on9 做個字幕咁多感想做乜
港場哈哈哈次次book啲場都細到鼻屎咁 上年就九展今年就hall10 仲要同班蝗爭真係屌出聲

仲要搵返同一個垃圾主辦
會唔會又搞翻好似上次咁嗰個乜春on9花瓣君ig
啲音響又垃圾到極點
講真上次港場我當冇睇過

個花瓣君真係膠都費時俾

我咪入唔到嘅其中一個囉

最後有冇成功拎返啲錢

係抽小卡之餘又抽碟面 仲有postcard抽 p社仲唔掠水掠到盡

隨咗換小卡之外仲要換埋碟 真係好癲

隨咗換小卡之外仲要換埋碟 真係好癲

我次次抽完換完啲小卡都係放返係隻碟入面,所以抽唔到都由佢喇
真係開口中左分成員碟
Mini都搞咁多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞