[一月新番]關於我轉生變成史萊姆這檔事 第二季(2)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
叫戰前準備嘅話 我相信啲人唔會咁火
Lee個真,明知都係開外掛秒人,係要死拖難拖,重要仆街到,連續幾集都係到重溫上集內容,係今季群魔亂舞裏面咁多人氣作品中佢真係最垃圾

魔王就係真爽番,由一開頭已經實力封頂,而且又真係集集秒人,唔會扮低能失手,抵佢可以有第2季做
下集神之怒希望唔會做得太差
今集5分鐘睇完
唔好影衰套真哥斯拉啦
真哥斯拉文戲都叫言之有物,呢套單純想拖
唔好有期望 自然唔會失望
其實重點唔係睇佢開掛,而係睇佢冇端端又攞到啲勁稀有嘅奇怪技能,然後喺啲奇怪嘅地方又俾招嘢救返一命
Agger 仲有佢將啲廢技出其不意咁溝埋一碟
條友有冇Twitter,想寫tweet鬧鳩佢
3分鐘睇完
吹撚左半集
唔明點解要拖劇情

1至9集睇完好似冇睇過咁
一開頭已經唔對路,你老母播咁撚多上集
點撚知仲未夠,你老母竟然同我播撚埋第一季
條撚屌編劇係唔撚係呃飯食架,屌你老母
唔識日文師兄加油
我真心唔明漫畫同小說都做得好睇又賣得
點解去到動畫就俾佢搞成咁搞到成個IP係咁俾人鬧
睇完呢集真屌左出聲
agree ar, 明明OP前開會,跟住你同講講多次故仔,回憶殺又長到high high。開會嗰part算係咁,但係之後做乜要比screen time嗰4條kai子。
直接秒剩西角,白老四人準備報仇完仲powerful啦。
睇到佢回憶殺已經.....#*@+_;?
明知都係秒殺咁濟,唔知拖黎做咩
啱啱睇完 感情幾好 但都係果句 拖到
啱呀,漫畫都係每邊兩三格就完 (其實算唔算劇透??)
咁都唔算拖算咩?平時睇開D咩
嘩屌 原來仲有得開會同回憶 真係大開眼界 諗都諗唔撚到吹鳩脹 好波
問題係漫畫又係月番 屌又拖
漫畫個會都做足一話嘅 btw 睇咗日向佛山無影手嗰幾集
回憶嗰度先正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞