[SPUNK] Apink討論區(71) 出道十週年!!! 瓏珠生日快樂~

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
喬龍
啲翻譯頂住檔先
有屁就放啦好心
搞咁多花臣做乜能野
條友落地獄未
好撚嬲 又驚有影響瓏個代言同十周年
有冇人知依家韓國嗰邊啲風向如何
喺pann個討論區排緊第二...好似都多人討論
但韓文唔好唔清楚個風向點樣
將個風向轉番好佢都好呀
其實就算佢真係有飲酒 但都過左成10年有多 又唔係d咩傷天害理嘅事 大不了咪出黎道個歉
根本係有人想借題發揮 搞到而家個個未審先判
係..條友跟本想搞衰瓏隊個聲譽...
搞到韓國網民都跟風又加鹽加醋
因為冇屁 身有屎又唔敢出嚟現真身
淨係想靠輿論去攻擊我瓏
收到fancafe提示唔敢禁入去
認飲酒 外國人睇應該好少事 唔知韓國風向點了
瓏ig講咩

唔識韓文好擔心唔知佢講咩
用咗papago 大家睇住先

大家好,我是朴初瓏。

因不愉快的事情問候您,真抱歉。

首先,在說明最近的事情之前,
未成年時期因飲酒照片而困擾的點
不好意思。
我小時候愚蠢而錯誤的行爲傷害了所有支持我的人。
誠懇致歉,無可置辯

最近傳開的消息是從2月末開始的,持續了一個多月。 期間爲了圓滿的溝通付出了很多努力,但是沒能實現,感到非常遺憾。
我讀了昨天報道的有關我的舉報和採訪內容。 雖然因爲彼此的誤會成了這麼大的事情,但是小學部到高中爲止一直都是朋友關係,和我一起玩,一起度過時間的記憶依然存在,所以更加痛苦和無法表達的慘淡心情。
但是對於那些被誤傳的部分,我想再次說明,我是清白的。
我從來沒有像金某所說的那樣,打過我一個耳光、脫過衣服、施暴。
與此相關,爲了將當時的現場證言和與金某的通話錄音等用酒吧湯明明白白地證明清白,我將竭盡全力。

最後,出道10年來一直支持我支持我的粉絲們,給了我很大的傷害。
我怕因爲這件事覺得我真心說的話和行動很虛僞,
對於信任我、支持我的粉絲們也會感到失望,對此我感到非常害怕。
對於我們的成員,我們的粉絲,還有公司的職員們,以及幫助我的所有人,我感到非常抱歉。
在10週年的時候向粉絲們和成員們傳達這樣的消息,請求原諒,並低頭表示真誠的歉意。
姐係飲酒係真 但冇打人?
大概係話
對未成年飲酒呢件事感到抱歉
都澄清返自己無身體上傷害過個個人, 自己係無辜。

好擔心fans 知道呢件事感到好痛苦
最後同所有人,包括公司,member, 我地pink panda同所有幫過佢嘅人道歉
佢老母條仆街 快啲告撚到佢入去畀人屌屎眼
飲酒事小 先解決佢屈打人
公司唔好手軟
plan m需唔需要籌旗 即管出聲
真 告到條pk甩褲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞