[SPUNK] Apink討論區(71) 出道十週年!!! 瓏珠生日快樂~

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
啱啱忙完上去睇下就截咗

呢個ig 都可以
唔該晒已follow
想問係咪無得自己就咁買然後等佢運過嚟
同埋有無人睇得明event果到講緊咩 官方好似無翻譯 淨係估到中間果個係買滿30000won送一張相......
會送貼紙同埋會抽週邊啊

1. 每張訂單送一張郵票貼紙

2. 滿30000won隨機送一張hologram polaroid小卡 有12款
滿60000won送兩張 如此類推

3. 有42名panda收到嘅週邊會有成員親筆簽名
(右邊啲圖就係講每一樣野有幾多數量會有簽名)
Thanks!
但係想問多少少

1.郵票貼紙係咪隨機

2.理論上買夠30000x12係咪都唔會齊到小卡

3. 海外郵件有無份 同埋係咪唔買駛右邊咁多樣野都有機會架
1. 郵票得一款喳 就係右邊嗰張圖 一張紙有8個貼紙喺晒上面架喇

2. 佢冇寫明 堆字淨係話係以polaroid設計嘅印刷品 唔係真即影即有 所以上面唔係親筆簽名 亦都有可能喺生產過程中有微細刮花或者變色問題 以上唔可以做退貨原因

3. 唔洗買哂右邊呀 不過冇講明海外得唔得 佢淨係話凡係落咗單買任何嘢就自動有得抽籤 咁我估有? 結果會喺3月30日3pm後喺Withdrama網站公告板發佈
明白曬!thanks絲打有d想要郵票 但唔團購運費又好貴
冇搵到代購 唔通要食貴運費
戒指係咪隨機顏色?
有得揀成員,同埋兩隻色係兩個唔同size,rosegold 係12號,銀色係18號
佢 shipping charge係邊度睇到?
應該好多貨 可以今晚放工先慢慢搞?會唔會到時全部sold out
瓏瓏戒指已經無哂男人size
無銀色,佢 one size
根本冇18?定咁快填曬
Rong ring sold out?
頭先其他member仲有 依家連金色都全部sold out
頂 係咪要拿拿聲check out
其他member好似仲有12號呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞