[SPUNK] Apink討論區(71) 出道十週年!!! 瓏珠生日快樂~

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
十周年倒數20日

仲記得當時現場睇哈翁跳gashina
真係好正
Everybody ready團綜係咪得VLIVE有得睇?
個網禁完購買死LINK
想比錢佢賺都唔得
之前搵過b站無 唔知有無人backup
Good Morning Spunk
十周年倒數19日
睇到喎利申 用channel+
有冇教學
我禁立即購買之後彈左個死LINK出黎
正常咁㩒就得

普美同哈勇會上認哥?
可以refer返去 #741, 749
封咗唔賣啦
如果月費平時係月頭完既話
過咗期就買唔翻
-------------------------------
Apink FANSHIP頻道內 常時制使用權服務(現有Apink+)結束通知
大家好,我是Playm粉絲俱樂部的負責人。

Apink FANSHIP頻道內運營的
Apink+(CH+/商時制FANSHIP使用券)服務將於2021年4月30日起終止。

使用該服務的各位粉絲請確認以下內容。

▶ Apink+服務終止日期:2021年4月30日
- Apink+ 我的服務內容在服務結束後不能觀看。
服務結束後,將選擇部分免費切換到普通頻道

▶ Apink+服務商品銷售終止日
- 90日券 : 2021年1月29日下午3點 (KST)
- 30日券/月定期訂購:2021年3月29日下午3點(KST)
- 銷售結束日期後不能購買新商品。
▶ Apink+訂閱相關
- Apink+ 使用券銷售結束(2021年3月29日)後,
自動訂閱更新將被解除
完全無留意原來買都有last day
啱啱睇好彩仲有幾日睇到4月12
Mr Chu~~~~

點解會停止營運
咁之後咪冇得睇返啲收費團綜

其實而家都未有續約消息,係唔係有暗湧
珠CEO

@SkyMomorin17: 210331 sarangdungy 限動更新
珠:2021年 4月 1 日
會推出用我喜歡的味道做成的辣炒年糕即食食品
點解會停止營運
咁之後咪冇得睇返啲收費團綜
其實而家都未有續約消息,係唔係有暗湧

好似話V App俾YG買左 之後想逼d人轉用新App做直播
大神

終於等到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞