老實講,真係對連登好失望

596 回覆
995 Like 184 Dislike
有5毛咪自己block
日日叫big brother bam人
連登仔真係咁鐘意極權?
個台本來就係黨爭圍爐打飛機專用
你用你主觀感受去judge d人應唔應該block or佢地既行為例如玩膠應唔應該block 高唔高質都係你定義
結論其實都係想用你同一班同你有相同睇法既人去制定連登個rule
聽落似唔似用緊唔同perspective去行極權?
不如search下民主既定義先
唔滿意現狀就去搵方法去解決問題 而唔係怨天尤人要求最大權力既人(admin)去ban曬全部同你唔同睇法既人
土共用咩方法維穩? 咪就係解決曬有反對聲音既人
既然你覺得某某真係五毛 你識block咗佢
其他人都識照樣block架啦

定係你想強迫他人認同你 你係特別醒
你話邊個係五毛佢就係五毛?
唉 講得啱 但無奈無能為力
按你個邏輯即係你支持俾人入侵?
「有支那蝗蟲咪唔好理佢囉,日日叫停單程證,真係咁鐘意極權?」
保護自己鍾意嘅地方等於鍾意極權?
又係你呢啲講「連登仔乜乜物物」嘅契弟,你依家唔係用緊連登ac呀?你鍾意極權?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞