老實講,真係對連登好失望

596 回覆
995 Like 184 Dislike
屈毛黨真係好撚左膠
屌?你屌到咩 完全傷害唔到我 打字高手我就日日大魚大肉但係入面真係大把你地嘅手足食緊皇家飯
案底師

pepe
唔鍾意咪block,點解要ban
有言論自由架嘛,如果乜都限鳩住咁同共產黨有咩分別一係你就索性改名做黃屍論壇,只准有一種立場一種聲音
自己抗爭爭取民主自由
然後就要求ban一堆玩膠/同自己唔同意見嘅人

你只係爭取緊另一個立場嘅獨裁主義
所有網上論譠, 由90年代嘅BBS, 到後來嘅高登香討, 再到連登同各TG channel, 一樣有成堆5P同膠人, block極/ban極都有, 禁之不絕

但係我係唔會因為有堆5P玩膠粉皮係度搞事就放棄連登, 你放棄唔玩佢就贏了

對付5P同玩膠, 就要畀多D耐性追post, 唔好淨係睇標題同頭3個reply就出負皮, 同多D認真理性高質回post討論, 咁先keep到好嘅網上自由論譠

當遲吓有港版GFW, 到時你想上連登睇膠Post, Binc, 同恥笑5P都要翻牆...
五毛天堂既開始先真
係呀
你仲同隻五毛玩緊?

魯柒仲未答到? 玩到佢繽周都爛咗
渣ga 魯柒
人地淆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞