老實講,真係對連登好失望

596 回覆
995 Like 184 Dislike
加油
其實最主要必須ban咩娛樂台 打機台
梗本溝淡左啲行動post
不能同意再多,成日無拉拉撩起人把火,講嘢一啲都唔尊重人,咁樣好反感
連登舉報同擺設品差唔多
同感
好多玩膠嘅或5毛啲po都仲響度,唔知個舉報制有乜用?
就係堆填區
說話唔係咁講
連登的確唔係只可以講抗爭/行動
不過有班人為咗唔俾人討論佢唔想見到嘅topic
就硬係將所有討論扭曲成打稻草人嚟引戰,例如:
「cc toy班人乜乜柒柒」
「班波台狗乜乜柒柒」
「動物台班毒撚乜乜柒柒」
然後將個PO變成鬧交PO
根本時事台唔係一個人、體育台唔係一個人、動漫台亦都唔係一個人
五毛班人見完又學埋呢招,見所有對政府不利嘅PO都入去搞一輪
你地block完佢,咪轉過個新ac,反正佢地資源無限,上頭提供
唔係五毛嗰啲都算,反正block完佢就冇事
最怕係五毛啲ac無限開,佢block一個,佢轉頭開返十個入嚟
你咁樣放低一句廢話就將所有對現時情況嘅討論標籤做文字獄,邊個先係連登文字獄/文革?
駁唔到
連登式民主
好似監狗會咁
到咁耐,連仔默許咗。
呢樣,連仔真係無佢付。如果大學EMAIL AC源源不斷,真係任佢開。
連仔要求變,唔可以淨係BAN。不過連仔唔做野。
[正視聽] 點解啲日本明星光明正大賣相就叫賣寫真? 港女網上賣相就要比人叫做雞, 呃人?
https://lih.kg/gGhoHT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
呢度已經睇得出有人響度搞事,玩膠
加油
突發聽日大量手足上庭,有兩位手足上次冇乜人旁聽,其中一位冇親友,推到個post上熱門
周庭明日於高院申請保釋
https://lih.kg/2418347
上面隻5毛又扮野
強烈要求Admin查下會員「遠阪凜」#3020
https://lih.kg/2195009
其實5毛pr 係真係多
我當果80億拎黎請pr 淨係搞亂連登同其他網上討論平台 200萬年薪都請到4000人
你每個膠post有4000正皮點會唔熱門
老實講 呢80億如果真係咁使
效果可能係最大

我都唔知連仔可以做d咩
唔係幫佢搵借口
而係真係唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞