6600.HK賽生藥業IPO討論區

814 回覆
6 Like 2 Dislike
諗多少少啦
真 只要查一單捉到底罰到底 之後就算只係抽查形式 都唔會有人敢咁大規模用影分身
支那人用通行證開,到左期換又唔同號碼,護照又係,只可以話你經驗唔夠。
我識嘅都係幾本唔同號碼嘅通行證/護照去開,想新戶口就報失拎本新號碼,公安局有人就簡單啦。
爆住咁多先,要玩支那人玩晒啦,查撚到咩
開戶口資料同抽新股交上去d資料係兩回事

依家港交所就係要券商交身份證上去 唔可以交其他揸流攤 明唔明
咁佢咪交通行證號碼+姓名上去囉,我間間本本唔同,點將人軍??
不過以後咁做至少可以另一手黨收皮。
都話黎緊一定要交身份證查

唔可以交通行證護照電話證券行戶口號碼或暫其他資料呀 明唔明呀屌 仲通行證通行證on9
如果係咁嘅話,所有無hkid嘅支那人都可以收皮,好事黎。
係 如果真係有決心做到咁

支那狗可以炒新股但唔可以抽

利申多次 之前講果d全部聽人講 我9upper咩都唔知
做得到當然歡迎。睇下黎緊一手黨係咪少幾十萬個就知有冇效。
證券行會執笠
13.7
可唔可以講多少少,點解好撚誇張?
支牛個D千戶候,一間行可以開一百個幾十個分身,根本係串謀,大大力殺晒呢堆就爽。佢有本事揾一千間行開一千個戶口,又捉佢唔到,咪抵佢中多兩手囉。
現金抽,微牛無孖展
百度,bili, 奈雪,喜茶,嘀嗒,京東物流
3月必留意新股
暗盤走唔到 俾你95孖都冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞