屯門卓爾居好住?

241 回覆
10 Like 71 Dislike
其實朝早架車去到蔡意橋就落咗半車人,逼就唔會點逼

至於你話輕鐵啲窮酸臭就...住得屯元天有得簡咩
5球就快連市區公屋都買唔到
咁我又唔覺得佢係平喎~無西鐵加乘唔係正市中心都係比二哥平2000一呎~不過算啦~卓爾居一定係二哥來架啦~除左瓏門其他都係垃圾嘛
屯門卓爾居好住?
https://lih.kg/aKwjmkV
#83 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你時間咁寶貴返市區呀嘛
市區可以用金錢換取更多寶貴嘅私人時間
何必辛苦你入嚟屯門呢
其實我都唔明點解佢唔係住屯門都咁肉緊屌屯公,係都屯門人屌先啦,排隊啦
之前試過屯公塞車急屎差d賴,忍左成個鐘,自此就好憎屯公/屯門
咁有無忍壞你個括約肌呀?無就放低啦施主
搬走咗就唔好再諗,唔關你事㗎啦
市中心最差
都唔知你做乜,衝出嚟話怡峰園屌打,又話屯門人識簡但又賣得平過其他屯門嘅屋苑
到底係其他人買樓時無清你咁心水清識簡,定係佢哋睇完都覺俾多1球買其他屋苑好啲?唔係話唔比討論但都搵個好啲嘅例子啦拜托
大興花園一樣要行斜路啦,個位仲遠啲添,尺價咪一樣貴過怡峰園,屯門人又識簡?
我每次急屎就會嬲屯公,今日肚屙
你講黎講去咪用大型屋苑成交去比細型屋苑去比~你買過樓未架~不嬲大型屋苑因為成交活躍呎價會比小型變得快d。不過算啦~講乜呎價貴d就好D者~三寶賣$13500呎貴過二哥咪又話Lumpsum細唔計~無乜興趣同你討論落去~你最識揀
唔好咁肉酸啦清,卓仔同怡峰園大家尺數差唔多,怡峰園就係賣平1球,做咩啲人要咁簡? 怡峰園啲成交都唔係特別少啦
又係你話怡峰屌打嘛,屯門人識簡架嘛,做咩啲人要俾多一球買卓仔先? 唔係老屈我話其他屋苑係垃圾,又話咩三寶唔計就得架
假撚到 除非凶宅
有幾肉酸?鐵路部附近樓貴一球好似好出奇,唔通瓏門搬左去碼頭又賣16000咩?
三寶唔計唔係我屈你.係你自己隔離post咁答人
[到底係其他人買樓時無清你咁心水清識簡,定係佢哋睇完都覺俾多1球買其他屋苑好啲?]每個人去睇嘅單位都唔同,我又好難幫佢地答喎.同埋乜怡峰平過其他所有屋苑一球?定係你認為唔揀怡峰就一定卓二哥?
條臭河夏天好臭
應該係,人地放緊6求
呢啲咪就係package囉近鐵路又話拎西鐵打J, 原來近鐵路貴一球係合理。但市場認為貴一球係合理嘅時候你又話怡峰園屌打鐵路盤,都唔知你講乜

本身怡峰園個位置就係差,佢係十分鐘去到華都/市中心,但就係一定要行呢十分鐘無得簡,連泳池三寶都方便過佢起碼可以落樓就食到個茶記,仲未計條斜路。

同尺數差唔多嘅卓仔相比,你話位置屌打嘅怡峰園平一球就算唔用卓仔比,啲人差唔多價錢寧願買大興花園住細60尺都唔簡怡峰園你仲要話屯門人識簡先好笑

每個屋苑都有好有壞,但屯門大部分屋苑都有啲大死症,而卓仔成個package睇拉返平均就係贏其他屋苑少少先做到二哥。
樓下d車成日boot 好嘈
佢話好少入屯門,我都好混亂
無去開,但又"熟"個邊,應該得AA 先做到
明啦
總之就係二哥
講左錯
係樓王二哥
酸到有嘢咪講囉,問你有咩屋苑穩贏又唔答,單單打打
算啦
睇你d文
講邊幢你都話唔係啦
菁雋先係二哥,唔係卓爾居
樓主咪再攻擊卓爾居
有point你咪講囉問你又唔敢答你咪分享下你嘅觀點囉,唔通我話山山係屯門一哥又夠論點支持咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞