[viu]韓劇 哲仁王后 (9) - 推到真人CP

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
印尼 菲律賓 印尼 泰國 Monkey呢堆
拍電影應該仲好搵
即係代表你奸角做得好
我以前係中二三去青少年中心學 勁平學費
但嗰陣淨係學到簡單詞語就冇學 因為文法句子太難睇得多韓劇/綜藝/追星就自自然然會識少少
19日,OSEN採訪結果顯示,金素慧和羅仁宇確定出演同名網路漫畫改編的電影《她的遺願清單》的主角。

黃陽作家和樹葉作家的《她的遺願清單》是描述追隨去世的男朋友,為了死而實現的她獨有的完美遺願清單的作品。

金素慧飾演女友蔡娜莉,羅仁宇飾演她的新男友。

導演是曾執導過網路劇《Today Office Tomorrow Romance 》(2020年),《愛情,在記憶停留》(2018年)的黃京成導演。

預計本月末開機。

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaDrama/M.1613727893.A.E49.html
就係試過
硬食左
不過唔貴既
一定冇mama個啲咁華麗好睇
用持續進修基本學啦 有兩皮野資助
睇頭兩段以為佢又要死
咁一定無,但見到好多韓國人著
男既多數著武官/ 近衛 / 將士衫
女就多數後生著貴族小姐,老就傳統色彩韓服

無乜見本地人著龍袍/宮廷妃嬪衫
反而遊客就會著龍袍同妃嬪衫
有得租咩?應該勁貴
係궁남지啊~
打錯
有,最平好似$150-$200玩到半日
我估係韓國男人個身型唔夠橫
著唔到帝皇個種威嚴feel出黎
女人就因為公主/貴族既衫更花俏所以無人著妃嬪衫

不過哲仁王后後就可能會有情侶著黎影
希望上面位絲打去到影多啲靚相
似係要搭ktx去 望落唔近首爾
咁西花韓服又幾靚嘅
原來係扶餘係正首爾同木浦中間
本身plan下次要去木浦個近代史館(德魯納酒店)
中間加一兩日去扶餘都得
香港>首爾>扶餘>木浦>濟州島>香港
嘩,去好多地方啊
好似無KTX,要撘巴士,2個鐘就到
太耐無去過去到既一定要盡興
同首爾釜山玩到悶
我諗首爾3日都夠扶餘同木浦都係朝聖1-2日
最後去濟州島玩3日治癒下心靈都唔錯
濟州島
下年應該去到啦掛,要去扶餘,揾定車點去先
Mama套劇今日拍完
幾時開live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞