[viu]韓劇 哲仁王后 (7) -劇透慎入!!!大結局推到HE

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
睇到最後 其實連啲小配角都好鍾意
好似我一見到紅蓮我就好開心
講有咗嗰集最好睇 嗰集甜到爆
2020年播出電視劇最高收視人數排名

1:愛的迫降(tvN)(玄彬、孫藝珍)633.7萬
2:夫妻的世界(JTBC)(金喜愛、樸海俊)624.8萬
3:頂樓(SBS)(李智雅、金素妍、柳真)484.9萬
4:哲仁王后(tvN)(申惠善、金正賢)474.9萬
5:浪漫醫生金師傅2(SBS)(韓石圭、李聖經)473.8萬
6:梨泰院CLASS(JTBC)(樸敘俊、金多美)442.5萬
7:機智的醫生生活(tvN)(曹政奭、柳演錫)357.9萬
8:棒球大聯盟(SBS)(南宮珉、樸恩斌)352.6萬
9:驚奇的傳聞(OCN)(趙炳圭、劉俊相)325.7萬
10:鬣狗 (SBS)(金惠秀、朱智勛) 241.3萬
11:秘密森林2(tvN) (曹承佑、裴鬥娜)218.6萬
12:The King:永遠的君主 (SBS) (李敏鎬、金高銀) 212.7萬
好想睇佢哋成個劇組上綜藝
原來哲仁同penthouse都差唔多百想有望
認哥?
1,2已經係上年百想
哲仁算好勁, 話曬係收費台
好彩唔駛對penthouse 2
睇完之後反思到底咩係愛嘅formula
靈魂、性格、外貌、性別、經歷、背景/立場、時間
其實佢都係一條毒撚啫
哲仁最後個幾星期對打TV朝鮮套狗血劇
收視影響唔少
秘密花園?
番外第一集 熟手sit up
估唔到好快完宮鬥!琴晚未睇 已經知係HE!因為yt劇透呢到啲巴絲真係顛!估到兩個靈魂會融合!不過哲宗覺得自己個心空咗一塊其實昭容都應該覺得怪 哲宗因為奉煥先鍾意自己 但係依家咁寫已經好HE話說yt有昭容生仔片 但正劇原來冇
唔知佢以後會唔會知呢
韓國咁多人裝收費台嘅
佢好似完全唔失落咁 明明之前咁愛哲宗
下????
佢後尾做返自己本份 就好似已經洗白咁 不過算啦 冇時間
個結局已經好過步步
我半年前重睇咗 係知道結局 但唔記得details嘅情況下睇 別有一番風味睇啦!
Sad到失眠起身睇中字
次次都講唔會再追 等播晒先睇
但真昭容都唔鍾意佢 不過堂哥真係好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞