歐美主流樂壇集中討論區63

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
難道grammys仲唔係corrupted咩
after hours今年樂評銷量全部都好好
未出提名前 aoty真係folklore最強勁嘅對手
可以冇獎攞 但係唔係一個提名都冇 完全就係唔合理
同埋你都識講HER出咩歌都會拎到 佢仲唔係corrupted?
Feel到你好撚酸
老實講Taylor呢隻碟真係抵攞喎 樂評銷量都好好 唔比佢比邊個?
唔通比Lady Gaga?佢連提名都唔配有啦
ROTY Black Parade同Savage Remix大概分咗票,有啲可惜
dula peep is still doing fine
一個都拎唔到
Queen B原本有望今晚攞多個獎
army係咁dislike rain on me mv
陪跑比Megan食住
Beyoncé @ GRAMMYs
咪咁輸唔起啦佢地
今年冇咪下年嚟過囉 大把artist成世都攞唔到GRAMMYs啦 做埋啲小動作有咩意思
好肉酸
以為提咗名就一定會贏
好過上年四大畀曬billie
連billie自己都覺得尷尬
wtf Dua咁多個提名拎得一個 仲要無大獎
https://twitter.com/virtualshowz/status/1371308335933308933?s=21
佢啱啱攞ROTY都要踩低自己捧高Megan
真心慘 佢壓力應該大到攞咩都覺得自己唔值

三封Grammy album of the year
仲要係三種唔同風格既album
我宣布Taylor封神
佢今年套衫真係...
出年拎多次
已經可以同Madonna Whitney嗰啲大前輩齊名

恭喜Taytay
Taylor Swift & Harry Styles greeting each other at Grammys
https://twitter.com/virtualshowz/status/1371318625156599809?s=21
Blue Ivy 贏先過佢地咪唔Gur囉
美國容祖兒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞