歐美主流樂壇集中討論區63

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
We the best music
DJ KHALED!!!!!
有冇人聽 Sabrina Claudio
自從發現佢係大左膠
乜柒都Po IG story
就好少聽佢啲歌
利申:以前好鍾意dont smile at me
Ariana既低音真係好好聽
咁你歐美樂壇應該都冇邊個可以聽
純粹只係覺得佢身為知名歌手
支持Biden冇咩野
但唔應該係班fans到詆毁trump
更何況佢啲粉絲大部份都係細路
你話其他rapper嗰啲就算數
Billie Eilish - Your Power (Official Music Video)
https://youtu.be/fzeWc3zh01g
聽咗兩次未get到..
Coldplay // Higher Power // May 7
Machine Gun Kelly & Sleeping With Sirens - love race (feat. Kellie Quinn)
https://open.spotify.com/track/1F9kEuwT29fgqlovIclu81?si=IgPNkHzuRi-dgDuhVYT2wg
想問下佢講左啲咩嚟詆毀Trump
同埋點解Rapper就可以佢就唔可以
j死我
希望有得聽live
Er其實你講嗰堆rapper分分鐘仲多啲細路仔fans

同埋點講好呢,Billie大部分fans應該係同Billie差唔多年齡,事實上Billie本身嘅政見都係佢世代嘅政見嘅縮影嚟,咁又何來教壞細路呢

同埋詆毀trump係指Billie ig stories成日罵Trump?但坦白講Trump真係做咗好多值得罵嘅仆街嘢㗎喎,由於實在太多我諗可能Billie點都會有時po咗啲唔太準確嘅嘢嘅,但當十條ig stories有八九條都係真有其事嘅時候仲算唔算詆毀呢就-

最後,pop stars不嬲都有公開講政治㗎啦,當年Gaga咪又係懶理班保守撚家長成日講嘅「會教壞細路」走去唱born this way

CARDI IS ADDED
幾時老過...
我覺得金髮幾靚不過真係唔啱佢
以前灰藍好睇啲
“[‘Dancing With The Devil…The Art of Starting Over’] might not be the only music project I release this year.” - Demi

D8會出
Olivia Rodrigo & Joshua Bassett - Even When/The Best Part [From “High School Musical: The Musical: The Series (Season 2)”]
https://open.spotify.com/track/30UszgTxEuJVG5SUFyBffT?si=x-46ta8CQe-Pg7W9agx62g
一開始唔係貼晒label俾人哋大左膠㗎咩 做咩後面又縮沙話支持Biden冇咩野 究竟你想講咩 定係你搞錯咗左膠哩個label嘅用法
用個腦做吓research同埋組織好你啲立場同論點先出嚟討論ok?
DJ Khaled ft. Nas, JAY-Z & James Fauntleroy and Harmonies by The Hive - SORRY NOT SORRY
https://youtu.be/mON6_EQfQFI
gaga變唔入流
Lady Gaga回左塘好多年出完隻自以為好勁嘅Artflop之後flop到冇影
隻隻single都要靠痴先紅 柒到
born this way 我們懷念她。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞