安心出行係好撚恐怖

555 回覆
4680 Like 81 Dislike
黃豬咪整咗囉,同埋多謝你哋幫手整個黃店清算名單,邊啲有貼文宣同有份叫大家遊行嘅 依家有晒證據可以逐個逐個慢慢拉
你咪block囉
諗下條路點行好過,政府外賣都捉鳩你既時候

黃店唔跟 咪逐間收皮囉。
你覺得藍用apps既成本大定黃既成本大

你想幾耐唔用apps ? 困自己成世係屋企
事旦一日突擊你棟樓 你咪死死氣交DNA

反抗? 想出黎叫口號?
打得個班,死既死 拉既拉 走既走

閣下block我
一係你block人黨
一係你得把口

btw 你喜歡啦 如果你係黃絲
Push
好威威呀你
down嗰下已經恐怖
黃豬自己n重標準
講中又屌講唔中又屌
從不反思
走啦
我係background inject堆code pull資料都得啦
橫掂app入面有乜唔reverse compile都係blackbox
Push
樓主千祈唔好pin
我絕對唔鼓勵大家做學術交流

是咁的,我整咗個安心出行翻版
https://lih.kg/2402888
Ios好煩要download左個app再比1星
冇錯,用安心出行d 黃店一定咪能去
檢舉佢到下架啦
冇錯,用安心出行d 黃店一定咪能去

又在又些 又口語又書面語
廢老露底?
你都識講安心出殯係去到底線啦 咁你拎一堆無去到底線既黎做例子 會唔會有d反智
而且而家個問題根本唔係防唔防疫 防疫措施真係有用同合理既 我諗好多人都會願意配合但目前為止個apps如果真係只為防疫而出現既話 拎咁多權限係咩原因?
唔好以為頭2隻字「同意」就唔係5毛先得嫁 用下腦啦傻鳩
老實講,冇人想down個app,
但政府點會放過我哋呢,
佢依家話入政府嘢都要scan,
呢個真係冇得搞,
除非真係有個好完善嘅假app嚟扮啦。
不過到時候仆街政府又有對策㗎啦,
都係見步行步,見招拆招啦。
返工必要呢?
123189 empty ac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞