安心出行係好撚恐怖

555 回覆
4680 Like 81 Dislike
一個連八達通唔識用的廢柴 搞到連阿伯都屌佢的「精英」
唔係智障低過80 又點會吹捧佢呢?
啊 係呀 支聯辦入面就是你呢種精英
電話卡實名登記加安心上路,淋奠又贏
【認真正視聽】近期假安心app同Clubhouse安唔安裝大論戰嘅盲點
https://lih.kg/2403850
唔 scan 都攞到你啲料啦, 一裝就有 permission 攞你手機啲料.
所有 app 你一同意裝就等於同意咗佢既 permission
source code呢

Never Trust, Always Verify
好似話包括 contact list
以後出入邊到都會比人知
條友我block咗十世
啱呀,有身份證嘅政府點都搵到你,所以裝嚟嘥氣
痴撚線大家都唔可以習慣
資訊嘅嘢攞一個半個零醉資料係做唔到乜,但你每去一個地方都嘟就會比人攞到一大抽data
只要將大量零醉嘅data串連一齊就可以攞到你大量data去access到full picture. 包括你去過邊到、活動範圍、活動時間、店舖偏好...
支那係新疆就用呢套去識別潛在反對人士,再送入集中營
人地一早建議大家唔好咁嚴陣對待呢個疫情
費事政府有位入 以防疫之名壓詐香港人
一個post引咁多五毛
頭三個一早已經block鳩咗
我覺得純粹輸咗對方係中共
太邪惡 手段太極權
咩來,無聽過。差佬問到就話10年未出過街,唔知發生咩事。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞