安心出行係好撚恐怖

555 回覆
4680 Like 81 Dislike
啊 係呀

我梗佩服啦 害死咁多人的人渣 的確勁
點會唔知,你報稅俾d資料仲detail la, 你邊度做嘢幾錢人工都知
可唔可以打返岩字?
你咪唔好裝囉
巴打所言甚是
但都留意下D用字
D匪語睇得好辛苦
呢個post引到成班5毛 PR 黨衛軍 快速搶灘
間間都用呢款
港共除咗奶中共鞋底 其次就左手交右手
中共最叻就一開始試吓先 無咩人反對就繼續做上去
CCTV 就最佳例子 無人估到中共會整到全中國都有CCTV

今次只係測試 同巴打講嘅一樣 將來做任何事都會『參考』大陸做法
我而家街都唔撚出
cctv都監控唔到我
其實隻app”理論上”係ZKP
係養成習慣問題喎

//
整個「安心出行」的運作機制,簡言之是這樣:開始使用時,不需輸入任何資料,程式會在你在掃瞄商戶或的士上的QR code時,在本機記下你的到訪紀錄,而這「理論上」是不必上載到任何server,只是儲存在本機。然後程式會定期下載感染個案,在本機內對照你曾到訪的地點,檢查有否出現感染個案,並得出你的高風險接觸次數。
//

https://mewe.com/p/blackmirrortech/show/60246c78827875169e9dbb6e
資訊嘅嘢攞一個半個零醉資料係做唔到乜,但你每去一個地方都嘟就會比人攞到一大抽data
只要將大量零醉嘅data串連一齊就可以攞到你大量data去access到full picture. 包括你去過邊到、活動範圍、活動時間、店舖偏好...
支那係新疆就用呢套去識別潛在反對人士,再送入集中營
唔信就唔用,講完
Good point
唔比外國撚?定全世界都係芝麻的
你訓左一年定一年無出街?
群組一大班,staycation日日full,行山多過旺角
限聚令禁晚市比香港人屌到仆街
嚴陣對待?

然後迷雲熱狗:香港人帶口罩配合政府,認真對待呢個疫情,比政府有機可乘!
陳雲國師講左無人聽,我地聽國師講最撚醒!

打稻草人打到呃撚埋自己
以為自己係最撚醒
迷雲熱狗真係弱撚智到完全想像唔到你地現實有幾撚失敗
要靠幻想黎拎優越感
仲溫咩水煮蛙
大家已經熟咗啦
安心出行夾埋電話卡實名制一齊推先恐撚佈
唔會用
港豬畜生,死返去支那啦
佢成日po番啲嘢洗底頂佢唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞